Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy nézzek ki, hogy sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézzek ki, hogy sokan megbámuljanak az utcán és sokan bepróbálkozzanak nálam?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, 28 éves. Eddig csak neten ismerkedtem illetve még gimiben barátságból lett szerelem. Utcán és tömegközlekedésen nem szólítottak le soha. Suliban se jöttek oda. Egyszer konditeremben odajött egy srác, csak az volt a baj, hogy ő 19 volt én meg akkor 25. Előző munkahelyemen egyszer hajtott rám valaki csak kiderült hogy nagyon nem illünk össze. Nem szoktak az utcán megnézni, nem kapok random bókokat. Az is igaz, hogy nem mozgok férfi környezetben. De minden nőt leszólítanak meg hajtanak rájuk, csak rám nem. Nem tudom mit csinálok rosszul. Ti férfiak milyen nőkre szoktatok hajtani, kiket szoktatok megnézni?
2023. nov. 28. 13:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Cuppants fel pár dildót egy biciklissisakra, és vedd fel. Garantálom, mindenki bámulni fog.
2023. nov. 28. 13:23
 2/12 anonim ***** válasza:
19%
Szép, tiszta frizura, smink, ízléses dekoltázs, csinos ruha.
2023. nov. 28. 13:28
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Én minden nőt megnézek aki átlagos alkatú, nem túl idős és nincs olyan feje mint egy támadó menyétnek :)

Ha azt szeretnéd hogy férfiak bepróbálkozzanak nálad akkor kezd el velük szemezni!

2023. nov. 28. 13:29
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Miniszoknya tüsarkú haspolo
2023. nov. 28. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"De minden nőt leszólítanak meg hajtanak rájuk, csak rám nem."

De te komolyan ezt látod a mindennapokban? Én nem, hanem azt, hogy senki nem csinál ilyet, vadidegenek pláne nem foglalkoznak egymással, mindenki bele van bújva a telójába. Szóval nem biztos, hogy rosszul csinálsz bármit is. Egyszerűen ilyen (lett) a világ.

2023. nov. 28. 13:40
 6/12 A kérdező kommentje:
5. Barátnők meg egyéb lány ismerősök erről számolnak be. Illetve kb minden exem csinált ilyet elmondásuk szerint.
2023. nov. 28. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
46%
Nem mondom hogy ronda vagy de lehet zacskó kellene a fejedre szexnél.
2023. nov. 28. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez foleg viselkedestol fugg. Dontsd el, hogy jegkiralyno vagy, akitol senki nem akar semmit, kiralylany, akit mindenki csak megdugni akar, de tobbet nem, vagy pedig no, akivel csaladot akarnak alapitani, es viselkedj ugy.
2023. nov. 28. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mondok valamit. Aki olyan annak nem kell semmi, hogy leszólítsák.

Engem folyton megkörnyékeznek a palik akkor is ha topis vagy pedig nem szándékom senkit se összeszedni és kimondott szépség se vagyok. Egyszerűen van egyfajta kisugárzásom, amit megéreznek

2023. nov. 28. 16:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm, szerintem meg ne csak várd a szádba a sültgalambot, hanem aktívan tegyél azért, hogy párt találj.

A legtöbb utcai leszólítás engem 12-16 évesen ért, és inkább zaklatás volt, mint ténylegesen komolyan vehetô ismerkedés. Jegyzem meg halkan, hogy a másik fél álalában legalább 25-40 volt, én meg gyereknek tûntem, de mind esküdözött, hogy jajj de érett vagyok.

Szóval ja. Nem mindenki érdeklõdése pozitív.

Ha pl egy hobbi, vagy sport kapcsán kezdessz el csevegni valakivel, a szélesebb baráti körben ismerkedsz, az szerintem sokkal elôrébb vivõ.

2023. nov. 28. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!