Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK, melyik miatt, és miért szakítanád meg az ismerkedést a lánnyal?
Meglátsz egy nőt, és meglátod nála ezen tárgyak valamelyikét, melyik miatt nem nyitnál felé/vagy ha már nyitottál, inkább hőkölnél vissza a továbbiaktól?
Köszönöm a normális válaszokat!
A.: [link]
B.: [link]
C.: [link]
D.: [link]
E.: [link]
F.: [link]
20.
De itt TE azt állítod, hogy 10-ből 8 olyan, akkor nem kell 10-ből 10.
Mások, én is, azt állítom, hogy 10-ből 8 olyan, ezért adok esélyt, mert miért ne foghatnám ki azt aki nem olyan.
Nagy a sötétség nálad is kérdező, ahogy elnézem. :(
Épp az a lényeg, hogy azt a 2-t keressed, és ha megtaláltad, akkor ne szalaszd el a lehetőséget. Igen, ezzel egyet értek veled, de az arányokat kell ilyenkor megnézni, mert a kérdésed az, hogy "melyik miatt szakítanám meg az ismerkedés egy lánnyal" én leírtam (6-os válasz), és utána azt is leírtam, hogy arányaiban aki ezt és ezt hordja, az ilyen ember, a nagy többség.
Attól még nem rossz emberek (kivéve a bicskával fenyegető cigányokat), csak hát logika mentén gondolkodok, és neked is azt kéne, ezért ha valaki például nem dohányzik, és nem is szereti ha a lány dohányzik, akkor mire gondoljon szerinted, ha 10 ből 8 lánynál ha öngyújtó van, akkor az azért van, mert az dohányzik? :D Csak egy példa.
Esélyt meg miért kéne mindenkinek adni? Akkor ott max az ő elvárásai teljesülnek, vagyis ő dohányzik, de én nézzem el neki, mert ő nem tud leszokni róla például, vagy nézzem el a késelőknek azt, hogy ők (mivel segghülyék) nem tudják kulturáltan, megbeszélve elintézni a dolgaikat, ezért ők előveszik azt a bicskát. Vagy miért nézzem el a biztonsági őrnek, hogy mondjuk alkoholista, csak azért, mert ő munka után nem bírja azt a semmittevést, és ezért berúg, hogy egy kis öröme legyen az életben? :D
Nem kell esélyt adni, csak mert ő azt szeretne, én sem könyörgök senkinek, hogy adjon esélyt, emelt fővel távozom, és kész. :) Nem dől össze a világ.
20.
Egy szóval nem mondtam, hogy nem léteznek hasonló emberek. Én azt említettem, hogy az én környezetemben ez nem általános, 10-ből 0 olyan típusú embert ismerek, akiket te említettél. Lehet, máshol ez általános, ami elég szomorú. Emberek terén itt sem tökéletes minden persze, de nálunk, amiket említettél, ez hála égnek nem általános. Sem a biztonsági őrökről, akik lusta alkesz hölgyek, sem az öngyújtóval rendelkező hölgyekről, akiknek egy része piromániás, és sem azok a nők, akik késelgetni szoktak szórakozóhelyeken és vagánykodnak vele. Létezhet ilyen, egy szóval nem tagadom, de errefele nálunk biztosan nem nagy arányban.
23.
Istenem de ostoba vagy!
Az általános az egy univerzális dolog.
Itt nem arról van szó, hogy kinek a környezetében vannak ilyen emberek, hanem ha pl:. Magyarországot említjük, akkor az egész országra kivetítve 10-ből 8 emberre jellemzőek ezek a dolgok. Attól még a te környezetedben nem feltétlen lesz ilyen ember, mert valószínűleg te nem ezeket az embereket keresed, nem ilyen a társaságod, belőlük tevődik össze az a bizonyos létszám, abból a bizonyos 10/2-ből.
Ha 10 emberből 8 ilyen, akkor 100 emberből 80 ilyen, és marad az a 20, akik soknak mondhatóak, tehát egyáltalán nem meglepő, hogy nem ismersz ilyet a te környezetedben, attól még általános dolgok ezek, arányokat tekintve.
"Létezhet ilyen" azt írod. Ez feltételes mód, tehát nem tényként fogod fel, hogy létezik ilyen, hanem létezhet.
Na mindegy, hagyjuk ezt, mert elkanyarodtunk a fő kérdéstől, a kérdező meg már szerintem ( meg a többi ember) nem kíváncsi rám, ezért most elszelelek. :)
22. Akkor a volt barátnőm is gyanús, mert nem csak bicskája volt, de a kocsijában volt gyalogsági ásó és 5l benzin is mindig. Te jó ég... lehet... lehet, hogy meg akart ölni, majd felgyújtani és elásni???
Mellesleg jó tudni a nőknek, hogy elég egy bicska a zsebre akasztva és elővenni az öngyújtót, és máris békén hagyják őket a pasik. köszi a tippet, a csajok nevében is!
"Istenem de ostoba vagy!"
"Nagy a sötétség nálad is kérdező, ahogy elnézem. :("
"Emberek, tanuljunk már meg szöveget értelmezni, jó? :/"
Nem csodálom, hogy a környezetedben 10-ből 8 embert úgy látsz, ahogy. Ilyen empátiával és kommunikációs készséggel ne is várj többet az emberektől.
26. Ott a pont!
(És akkor le sem írom neki, hogy hány ember hord/tart gázpisztolyt, akik nem rablók, nem C.-k, nem gyilkosok. Vagy hány embert ismerek személyesen... igen, én is ilyen vagyok..., akinek van vadászengedélye, de sosem vadászott még életében és nem is ölt/rabolt a puskával.)
Bocsi, megyek, mert most láttam anyukámat egy öngyújtóval, fel ne gyújtsa itt a lakást, a piromán idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!