Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » FÉRFIAK, melyik miatt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK, melyik miatt, és miért szakítanád meg az ismerkedést a lánnyal?

Figyelt kérdés

Meglátsz egy nőt, és meglátod nála ezen tárgyak valamelyikét, melyik miatt nem nyitnál felé/vagy ha már nyitottál, inkább hőkölnél vissza a továbbiaktól?

Köszönöm a normális válaszokat!

A.: [link]

B.: [link]

C.: [link]

D.: [link]

E.: [link]

F.: [link]

2023. nov. 28. 13:08
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
54%
Ha megtudnám, hogy Ács Tomi videókat néz, azonnal szakítanék vele.
2023. nov. 28. 13:31
 2/27 anonim ***** válasza:
Hát ezért ami tevagy
2023. nov. 28. 13:32
 3/27 anonim ***** válasza:
Az elsőt kivéve majdnem mind kizáró ok lenne. A kés meg az öngyújtó különösen.
2023. nov. 28. 13:41
 4/27 anonim ***** válasza:
72%
az öngyújtót úgy kell érteni, hogy dohányzik?
2023. nov. 28. 13:45
 5/27 anonim ***** válasza:
0%
Az összes kivéve az utolsó! Mert ha férjezett akkor én megdugnàm hogyha ilyen lúzer a férje akkor már nem számít.
2023. nov. 28. 13:59
 6/27 anonim ***** válasza:

Az "A" opciót leszámítva az összes kizáró ok nálam.

Azt még megértem, hogy nem akar fogamzásgátlót szedni, mert a mellékhatások azért húzósak is lehetnek, de nyilván a többi opcióra van több asszociációm is.

"B": Egyszerű ember vagyok, arra tippelek, hogy dohányzik, vagy piromániás.

Én nem dohányzom, és nem szeretek gyújtogatni. Kizáró ok.

"C": Feltételezem önvédelemre van a táska alján vélhetően, hogy aztán ne tudja megvédeni magát, mert mire előkaparja a táska aljáról, már nem is tudná elővenni, mert a támadó addigra lefogja. Plusz minek neki? A gázspray sokkal hatásosabb lenne, mert az 1 méterről is hasznos, és gyorsan elő lehet venni, ha nem a táska alján van. Tehát a kés felesleges.

"D": Ez talán a foglalkozására utalhat, de az nagyon nem szimpi. Kizáró ok.

"E": Ez is arra utal, hogy valószínűleg rendőr, különben miért lenne nála.

"F": Ez meg arra utal, hogy családja van, bár az lehet, hogy igazából egy régi fénykép róla, mikor gyereke volt, a két felnőtt meg a szülei. Kivéve ha a képen ő van felnőttként, mert akkor az a férje, a másik két gyerek pedig a sajátja. Olyan nővel, akinek már vannak gyerekei, az nálam kizáró ok.

2023. nov. 28. 14:27
 7/27 anonim ***** válasza:
55%

1. óvszer - nagyon helyes mert nem csak a terhesség hanem a fertőzésektől is véd - sok pasi direkt nem hord magánál hátha a csaj majd engedi a majd "időben kiveszem" közhelyt

2. nálam is van, mégsem dohányzom viszont volt h kellett és jó h volt nálam - pl mikor spontán kempingben volt részem februárban a bükkben - munka miatt - elakadtam h lehető leghülyébb helyen - térerő szinte nincs így a gps sem működött igazán

3. mindig van nálam : pl felvágni az almát, kenyeret, stb... vagy a fentebbi esetben jól jött mivel van egy mini fűrész rajta

4. a mi cégünknél a bizti őrőrlány öltönyben/kosztümben van és a belépést is ők intézik egyben portások is - jó fizút kapnak és normális a munkaidő

5. nem zavarna

6. egyedül ez lenne talán kizáró ok - ha még férjnél van azért ha meg nem akkor megkérném tegyen olyan képet amin az exférj nincs rajta - a gyerek nálam nem kizáró ok

2023. nov. 28. 16:24
 8/27 anonim ***** válasza:

1. Az első benyomásom, hogy a szex az első. Kuka.

2. Utálom, ha valaki cigizik. Kuka.

3. Lehet, hogy Nógrád/Heves/Borsod megyei. Maradhat.

4. Nem zavarna. Maradhat.

5. Szintén nem zavarna. Maradhat.

6. Ha családja van, akkor vége az ismerkedésnek. Kuka.

2023. nov. 28. 20:16
 9/27 anonim ***** válasza:

Tuti le leszek pontozva, de ilyet se hallottam még, hogy ha egy nőnél öngyújtó van, akkor lehet, piromániás... ezen én marha jót röhögtem. :)

Felnőtt férfiként azt belátom, hogy néhány nőnek igencsak egekbe szökőek az elvárásai, amiknek a felét nem értem. Viszont azért most szembesültem azzal, hogy néhány férfinak is vannak irreális elvárásai.

Nekem egyedül az utolsó lenne kizáró ok, ha családja, férje van. De azt is józan fejjel kezelném, ha elvált, és csak a gyerekei miatt van benne a fotó, biztosan nem küldeném őt el, de diszkréten beszélgetnék vele erről, és ha összejönnék vele, megkérném, hogy a volt pasija képét nem szeretném többet látni lehetőleg sehol, mert zavarna. Ennyi.

Ha szimpatikus, megvan köztünk a kémia és kölcsönös az érdeklődés, a többi engem baromira hidegen hagyna. Azért ne adjak esélyt valakinek, akivel működhetne is egy párkapcsolat, mert néha rágyújt? Vagy mert biztonsági őrként dolgozik? Nekem eszembe nem jutna ilyen. Nem hiszem, hogy ezektől lesz valaki jó vagy rossz társa az embernek.

2023. dec. 1. 13:03
 10/27 A kérdező kommentje:

9.

De a Gyakoris dogmák szerint tudod mi a helyzet?

BICSKA: Cigány vagy, ölni akarsz!

ÖNGYÚJTÓ: Láncdohányos, holnap meghalsz.

BIZTONSÁGI ŐR: 0 IQ-s, alkesz, agresszív, csóró, féreg,...

2023. dec. 1. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!