Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, ha kiderülne, hogy a párod bipoláris?
El tudnád fogadni, hogy a sráccal akivel ismerkedsz/ már össze is jöttél- bipoláris?
Egyetemista vagyok, sportolok, jól nézek ki, nem vagyok egy bunkó-barom, viszont van ez a "betegségem", ami teljesen tünetmentessé tehető akkor, ha gyógyszert szed az ember és törekszik arra, hogy egyensúlyban maradjon. Kb olyan így, mint egy cukorbetegség, el kell fogadnom, mert nem tudok ellene mást tenni.
Esténként egy tablettát beveszek, aminek nincsen más hatása rám, inkább egy biztosíték arra, hogy ne essek mániába/ depresszióba. Szexuálisan se okoz problémát.
Túl vagyok most egy szakításon és egy idő után szeretnék újra ismerkedni, viszont nem biztos, hogy ezzel érdemes kezdeni az első randin.
24F
#1 Jelenleg semmiben és ha odafigyelek pár dologra, akkor így is marad. De amikor kialakult pár éve, akkor megjártam a földi poklot, depressziós lettem, 10+ kilót fogytam mert teljesen megszűnt az étvágyam és kb fél évig úgy működött az agyam, mint egy növénynek..borzalmas volt, senkinek se kívánnám azt, amin akkor átmentem. Kórházba is kerültem.
A másik végletet is megjártam, amikor 0-24 úgy éreztem magam mintha be lennék speedezve-kokainozva, semmi gátlásom nem volt, félistennek éreztem magam és az alvásigényem is pár órára csökkent..
Szóval ilyen a két véglet, amit megéltem:)
2# köszi!
Abban a minutumban, ahogy megtudnam!
Szerintem a legdestruktivabb zavar ami letezik. Kibirhatatlan, egyszer volt ilyen csajom.
Persze, lehet te nem vagy ilyen meg fiuba mas, de ha en ezt megtudnam a mostani baratnomrol azonnal kilepnek. Menekulnek inkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!