Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátndőddel, ha nem jó a szex részéről?
Figyelt kérdés
Részemről jobb nem is lehetne, szeretem őt nagyon, és iszonyat szexi nő számomra, de vele nincs minden rendben. Fáj neki a behatolás, bármennyire nedves, az egész szexet nem élvezi. Tanácsoltam hogy nézesse meg magát mert lehet hogy valami baj van a háttérben, de nem érdekli. Mivel fáj neki az aktus, nem is igényli a szexet. Én viszont 22évesen napi szinten szexelnék. Kezdem unni hogy heti 1x engedi, és ha hozzányúlok egy intim területen egyből ideges lesz, kiabál hogy nekem ő csak szexre kell. Ez nem így van, ő a mindenem. 2és fél éve vagyunk együtt, ezalatt mindig is fájt neki. (Nem én vettem el a szüzességét) nem erőltetem a szexet mivel tudom hogy neki nemjó. Megcsalni nem tudnám, az nem az én világom.2018. ápr. 1. 11:32
2/15 RRR válasza:
próbáld megtudni,mire vágyna,hogy lenne neki jó
masztinál se jó neki??
esetleg franciázzatok,hátha azt élvezné
..
3/15 anonim válasza:
Volt ilyen csajom. Szakítottunk. Nagyban közrejátszott az is, hogy nem volt orgazmusa velem SOHA semmilyen módon. De ő akarta a szexet, és csak az elején fájt neki. Nagyon szép, csupanedves puncija volt :P . Ment is dokihoz h kiderüljön mi a baj. Nem találtak semmit.
Szóval kérdező, ne legyen lelkifurkád. Lapátra a csajjal. Egyszerűen nem illeték össze
4/15 anonim válasza:
2 és fél éve vele vagy? Igazán türelmes vagy. Én már rég otthagytam volna.
5/15 anonim válasza:
A kapcsolat elején is ez volt? Kevés szex? Esetleg síkosítóval próbáljátok meg, hátha segít
6/15 anonim válasza:
Szerintem ez mindenképpen lelki dologra utal. Azert fáj neki, mert nem is akarja igazán a szexet. A megszolalása is érdekes, hogy csak szexre kellesz neki. Lehet a múltban rossz élményei vannak a szexről, én megprobálnám ebből az irányból közelíteni a dolgot. Ha nem akar megnyilni egy idő után sem, szakíts. Sok szerencsét!
7/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez a te hibád. Nem tudod sem felizgatni, sem kielégíteni. Ha ki tudnád, vágyna rád.
8/15 A kérdező kommentje:
#5 a sikosító csíp neki
2018. ápr. 1. 12:35
9/15 anonim válasza:
Nem halszagú a puncija? Nincs folyása, vagy fehér lepedék a hüvelyében? Zavard már el orvoshoz!!!
10/15 A kérdező kommentje:
9es. Van folyása, a bugyijai is eléggé fehér fololtosak pedig nagyon igényes lány, rendeszresen mossa a bugyijait. Leginkább a fekete bugyijain látszik hogy fehér foltos
2018. ápr. 1. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!