Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem jön össze az anál szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön össze az anál szex, pedig imádom ha ujjazza a popsim. Nők! Nektek mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés
Imádunk szexelni, és újdonságokat kipróbálni. Nemrég szex közben a barátom elkezdte ujjazni a popsimat, ami nagyon megtetszett. Legutóbb ki szerettük volna próbálni rendesen a szexet is így hátulról, viszont csak egy nagyon kis rész ment be, az is nagyon fájt, az ujjazásos kellemes élménynek annyi lett. Tudom hogy vastagságban van különbség, de idővel összejöhet úgy hogy nem fog fájni annyira? Nőktől kérdezném elsősorban hogy kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mennyi idő után sikerült?
2018. márc. 31. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy kakis belül a feneked???
2018. márc. 31. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Én férfiként mondom hogy én barátnőmmel próbáltam úgy hogy fogta és ő tette be magának. Nagyon élvezte. Később én is próbálkoztam vele, de előtte nyalással elő készítettem és csak úgy simán becsusszant. Ha jól csinálja az ember akkor nem fájhat.
2018. márc. 31. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:
#2:Köszönöm a tippet :)
2018. ápr. 1. 09:06
 4/7 anonim ***** válasza:
mindenképp elő kell késziteni a terepet, engem nagyon izgat ha előtte ott a nyelvével kényeztet, aztán jöhet egy ujj, aztán esetleg kettő és az már kb anniy mint egy farok. szóval a lényeg hogy lassan fokozatosan finoman, és akkor nagyon jó tud lenni.
2018. ápr. 1. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, legközelebb kipróbáljuk úgy ahogy írtátok!
2018. ápr. 1. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért kell jópár alkalom, hogy tudd élvezni is. Gyakorlat teszi a mestert. Minél többször csináljátok, annál könnyebb és élvezetesebb lesz.
2018. ápr. 9. 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Az lelkesített fel mikor elkezdte ujjazni a popsim. Pedig én előtte mindig ellenkeztem ilyen téren. De ez valahogy annyira jó érzés volt. Tudom hogy más a méret és nem lesz egyszerű de próbálkozni fogunk,hogy sikerüljön.
2018. ápr. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!