Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hány évesen sikerült először elmennetek szex közben?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és sosem volt még hüvelyi orgazmusom csak csiklói. Hogyan kéne ezt megvalósítanom? Meg kell találnom azt a pózt ami a legjobban esik és csak fókuszálni a jó érzésre?2017. okt. 5. 18:11
1/3 anonim válasza:
17 évesen
Akkori barátommal, azóta nemis nagyon volt igazán jó orgazmusom. Ő nagyon értett hozzá.
Szerintem nem fókuszálni kéne az érzésre, csak elengeni magad és jó hangulatba kerülni
Ha én fókuszálok akkor legalábbis esélytelen.
20N
2/3 anonim válasza:
Nekem 19 évesen. Az első annyira véletlenül jött össze, hogy meg én is teljesen meglepődtem rajta.. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem 27 evesen a 3 dik pasimmal. Addig fogalmam sem volt h milyen erzes. Legjobb dolog ha te magadnak addig kiserletezel amig ra nem jossz hogy hogyan erez el es utana meg tudod barkinek mutatni de addig amig te nem ismered a sajat tested nehez lessz a pasiknak rajonniuk,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!