Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk létezik, nálatok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk létezik, nálatok olyan hogy orális szex közben amiben benne egy kis finom nyelv játék a herékkel mielőtt végleg elmennétek sok apró orgazmusotok van?

Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen csak a lányoknak van.. talán..
2016. szept. 19. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval, ilyen a női orgazmus?
2016. szept. 19. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:

A ferfiaknál nincs sok apró orgazmus! Mindig csak egy! Persze kevesebb - több idő elteltével lehet újra. De mi arra nem vagyunk képesek, mint a Nők!

Sajnos! :(

Cserébe viszont minden orgazmusunk őszinte! :D

Mivel mi szinlelni, megjátszani sem tudjuk! :/

:D

2016. szept. 19. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne legalább egyszer megtapasztalni, hogy milyen is az orgazmus a nőknek. :D
2016. szept. 19. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok kis aprót a 34 évem alatt mèg èn sem tapasztaltam. Nem hiszem, hogy ez túl gyakori lenne a nőknél. Aztán, lehet, hogy én vagyok selejtes:)
2016. szept. 19. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!