Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti vennétek egy Fleshlight-ot vagy inkább elmennétek egy örömlányhoz?
Néha prosti, de mikor nincs kedved kimozdulni, jól fog a fleshlight is bizony. Szóval mindkettő
20/F
... Hát nemtudom, sokat gondolkoztam ezen... csak a Fleshlight olyan kis szolid, nincs teste. Akkor már inkább azt a rubber-buttot venném. Az a nagy zseléként rángatózó műsegg+vag, ha rácsapsz, két lukkal.
Bár én nekem egyikre se volt pénzem, szóval elővettem anyám sarkiróka bundáját a szekrénybe, két IKEA-s puffos habos párnából nőt építettem, ráterítettem és iszonyatosan megk...rtam tini koromban. Jó puha habos szőrmekabát. PETA-sok biztos utálnának, ha elmondanám 20 veszélyeztetett róka szőrét k..rom :D
Aztán mikor anyám ment színházba a bundában, akkor ott éktelenkedett egy ropogósra száradt ondófolt a hátán. Nem mertem elmondani neki, hogy belerecskáztam a kabátjába százmillió apasejtet... úgyhogy csak annyit mondtam, mikor kiakadt... "Anyu biztos leetted a kabátodat vaníliás aranygaluska mártással... a hátulján..."... hát nézett nagyot :D
Férfi nem fizet nőnek szexért!
Ennél jobban nem alázhatod meg magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!