Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen örömlányhoz menni?
26 éves szűz vagyok. Sok randin vagyok túl, volt már párkapcsolatom is, de a szexig sose jutott el még a dolog. Annyira fusztrál már a helyzet, hogy gondolkodok azon, hogy el kéne mennem egy hivatásoshoz.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
Miért nem? Morális vagy egyéb okok?
Igazából én se tartom épp büszke dolognak, de annyira frustrál hogy mindig a jobbkezem csak az ami segít, hogy már lassan beleőrülök
türelmesen várok már lassan 8 éve, ma volt születésnapom, és csak ez jár a fejemben
17 éves korom óta randizgatok, havi 1x biztos hogy találkoztam lánnyal
Volt több is, akivel együtt is voltam pár hétig, volt petting, láttam már meztelen nőt...de valahogy a szex sose jött össze. És nem tudom miért
És zavar. Elhiszem, hogy egy lány értékeli hogy nem fekszek le akárkivel, csak már a mindennapi dolgaimról tereli el ez az állapot a figyelmemet
Nekem még ennyi sem volt, már régóta szeretnék eljutni prostihoz, csak a szorongásaim nem engedik.
26F
Vannak igényes prostik..az utszelinek lehet hogy van valami baja de a normalisnak akihez hazhozmesz annak nem hiszem..amugy meg gumival dugod meg..meg kerhetsz tole papirt hogy nincs-e vmi baja..
De amugy sokat nemsegitene..en 19 eves vagyok es most vesztettem el..
Utana elmentem kvahoz,de az nem dobott annyira az onbizalmam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!