Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen már nem ideális elveszíteni a szüzességet?
Tévedsz. Csak azért mert a kortársaid követik azt a trendet, hogy 14-17 évesen elveszítik a szüzességüket nem ez lesz a normális.
Van időd nyugi.
Szerintem sincs késő! Én is vártam az első normális kapcsolatig, de még azt is megbántam. Már valahoigy akkor! Ha a mostani párommal lett volna, és csak akkor mikor összejöttünk (19 évesen) azt nem bántam volna meg!!
Sosincs késő, ha úgy érzed, neked fontos dolog, akkor várj a megfelelőre! És ha az csak pár év múlva jön el, akkor akkor lesz, ez nem gáz! A pasik is jobban értékelik az olyan nőjet, akik nem voltak még mással.
Most gondolj bele, azt mondod, hogy most 19 évesen úgy gondolod, hogy késő, akkor inkább örökre szűz maradsz?:)
Inkább veszítsd el 19 évesen, mint 14 évesen!
Ha lesz egy olyan pasi, akit úgy érzel, hogy meg tudod vele tenni, mert vágysz rá és törődik veled, akkor az a lényeg, nem az, hogy éppen hány éves vagy.
De azért nem kell vele túl sokat várni, elvégre a szex jó.:)
Nincs olyan, hogy későn!
Ha olyan partnert találsz aki nyitott gondolkodású és te is az vagy akkor hamar kitapasztalhatsz mindent.
Szerintem minden rendben ezzel.
Mi az, hogy már nem ideális? Mert ha nem lenne ideális, akkor már nem veszítenéd el, mert már úgyis mindegy?
Nincs előírva sehol,hogy mikor kell,vagy mikor nem.
Nem késtél le semmiről.Ne aggódj.
dehogy van késő, inkább várj és ne bánd meg, minthogy életed végéig tüskeként maradjon meg benned. én is 19 voltam, mikor elveszítettem, szóval vannak még sorstársaid :D nem bántam, hogy vártam, hidd el, te sem bánod majd.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!