Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, tényleg nehéz kétszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg nehéz kétszer elmennetek egymás után?

Figyelt kérdés

Hétvége óta ez jár a fejemben. Péntek este lefeküdtünk aludni barátommal, aztán a szokásos jó-éjt csókból több lett, átcsúszott hosszú előjátékba, és szeretkezésbe, úgy este 11-től fél 1-ig. Az aktus után mondtam neki, hogy még mindig kívánom, és ő újra kezdte az előjátékot, ami meglepett, de örültem neki. 10 perc után már teljesen mereven volt újra, majd különböző pózokat váltva szeretkeztünk kicsit 3 előttig, amikor végül kimerültség miatt kidőltünk. Ő nem tudott másodszor elmenni. Ezt nem értem, mert a szerszám egyszer sem lankadt le picit se az aktus alatt. Azt mondta, hogy élvezte a második menetet is, de kicsit ingerelhetetlen állapotban volt. Az hogy lehet, hogy közben mégis állt neki, ha ingerelhetetlen volt? Azon tűnődök, hogy esetleg én nem csináltam valamit jól. Nagyon kitágultam az izgalomtól, lehet, hogy amiatt se érzett olyan sokat?

24L

2017. júl. 27. 12:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Hát nekem még biztos nem vot 2x egymás után.

Több előjáték kellett volna, 2x 3x elélvezel, szűkebb vagy!

2017. júl. 27. 12:40
 2/27 anonim ***** válasza:
Nekem csak olyan tapasztalatom van hogy a barátom ha rendszeresen(naponta-két naponta) maszturbál akkor bizony nehezen megy már a második. De ha türtőzteti magát pár napig vagy egy hétig akkor nem hogy 2 de van hogy 4-5 is megy neki. Olyankor van hogy órákat vagyunk egymással. Ha van hasonló kérdésed, írj privátot! :)
2017. júl. 27. 12:42
 3/27 anonim ***** válasza:
Minél kevesebbszer veri ki, annál többet bír! Evidens!
2017. júl. 27. 12:44
 4/27 anonim ***** válasza:
Simán el tudnék élvezni kétszer, de többször is. Pár perces pihenőkkel. Viszont nekem csak az első olyan nagyon nagyon jó, a második kevésbé, a harmadik már szenvedős.
2017. júl. 27. 12:44
 5/27 anonim ***** válasza:
Másodjára én sem biztos, hogy elélvezek. De attól még élvezem a második menetet is.
2017. júl. 27. 12:51
 6/27 anonim válasza:

6x nem okoz gondot!

34F

2017. júl. 27. 12:53
 7/27 anonim ***** válasza:
Attól is függ,milyen sűrűn ürít.Illetve,minden orgazmus után kell neki időt hagyni és újra fel kell tüzelni,izgatni! Ennyi.
2017. júl. 27. 13:10
 8/27 anonim ***** válasza:

Én is 1 szer szoktam elmenni. Nagyon nagyon ritka, h 2 szer sikerül. Nem a te hibád. Én is ilyen 1-másfél órára vagyok kitalálva, de nem a sok elmenésre.

Ez megint ember függő, h ki milyen.

Van olyan haverom aki mesélte, h 4 szer is elmegy de ő a legelején gyorslövetű.

2017. júl. 27. 13:13
 9/27 anonim ***** válasza:
Nekünk a hétvégén sikerült kétszer. Gondoltam harmadik menetként kielégítem szájjal. Nem jött össze pedig vagy egy óráig csináltam neki
2017. júl. 27. 13:32
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat!
2017. júl. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!