Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, tényleg nehéz kétszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg nehéz kétszer elmennetek egymás után?

Figyelt kérdés

Hétvége óta ez jár a fejemben. Péntek este lefeküdtünk aludni barátommal, aztán a szokásos jó-éjt csókból több lett, átcsúszott hosszú előjátékba, és szeretkezésbe, úgy este 11-től fél 1-ig. Az aktus után mondtam neki, hogy még mindig kívánom, és ő újra kezdte az előjátékot, ami meglepett, de örültem neki. 10 perc után már teljesen mereven volt újra, majd különböző pózokat váltva szeretkeztünk kicsit 3 előttig, amikor végül kimerültség miatt kidőltünk. Ő nem tudott másodszor elmenni. Ezt nem értem, mert a szerszám egyszer sem lankadt le picit se az aktus alatt. Azt mondta, hogy élvezte a második menetet is, de kicsit ingerelhetetlen állapotban volt. Az hogy lehet, hogy közben mégis állt neki, ha ingerelhetetlen volt? Azon tűnődök, hogy esetleg én nem csináltam valamit jól. Nagyon kitágultam az izgalomtól, lehet, hogy amiatt se érzett olyan sokat?

24L

2017. júl. 27. 12:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nálam is így van. 2 alkalomra tovább bírom mint 1 óra aktív szex.

Szinte lehetetlen elélvezni, attól élvezi az ember, csak így van ennyi.

Lányok se mindíg élveznek el, és mégis azt mondják hogy jó.

2017. júl. 27. 13:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Én vizuálisan izgulok,tehát a látvány úgymond nagy segítségemre van és hát ha pont azt látom ami a legjobban izgat az a combfix + esetleg két nő akkor nem akadály számomra. :)
2017. júl. 27. 13:40
 13/27 anonim ***** válasza:
Igen. Még nem tudod, mi a jó szex kérdező.
2017. júl. 27. 13:44
 14/27 anonim ***** válasza:
Simán bírom egymás után 2 menetet, és általában mind én mind a partnerem igényli is. Igaz a második alkalommal joval érzéktelenebb számomra, így nehezebben megyek el, sokszor a partnerem hamarabb el jut az orgazmusig és engemet orálisan elégít végül ki, igaz volt akkor is olyan hogy sikertelenül. De nem zavart roppantul élvezem így is, és annak is örültem hogy partnerem elélvezett és elégedett volt velem.
2017. júl. 27. 14:33
 15/27 anonim ***** válasza:
Így, ahogy leírtad a tõrténetet, így nekem 3x biztosan menne. Eddig 4 a rekord
2017. júl. 27. 14:45
 16/27 anonim ***** válasza:
59%

Ja persze nekem meg fél percenként van orgazmusom -.-

hagyjuk már a sok 4-5-6-szor simán élvezős meséket!

2017. júl. 27. 15:15
 17/27 anonim ***** válasza:

Szia

43ff vagyok és szexfüggő.15 éve házasságban.

A második nekünk tényleg nehezebb,egy gyerekkori barátom el sem hitte, hogy van ilyen (amíg az új csajával meg nem tapasztalta) az is előfordulhat hogy a sok stimulációtól a makk "túlizgatott" állapotba kerül, akkor szinte már fájdalmas az ingerlés. Ilyenkor a száddal könnyebb befejezni, de ne túl erős vákummal lágy ajkakkal stabil-gyorsabb ütemmel, nem szorítva kézzel sem.

2017. júl. 27. 18:11
 18/27 anonim ***** válasza:
Elsőnél én hamar elmegyek a 2.ra változó idő kell, bár előfordul hogy lelankad közben.. De a 2. hosszabb
2017. júl. 27. 19:01
 19/27 anonim ***** válasza:

Régebben sokkal könnyebb volt. Mára már 1 menet naponta, vagy reggel, és max 1 délután-este. A sok munka, miegymás miatt a fáradtság győz. A menetek kb. Fél - egy órásak. Ez tömény pumpálással, gyakori pózcserével. Erre jön rá némi körítés még (asszony nem igényli a sok vacakolást).

Ha egyedül csinálom, akkor menne több is, mert azért az nem akkora igénybevétel. :D 32F

2017. júl. 28. 08:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Én tipikusan egylövetű pasas vagyok. Egyet, de azt naponta! - ez az elvem. Mindazonáltal a kapcsolatok elején természetszerűleg 4-5 menet szokott menni, de számottevő különbség csak az ejakulátum mennyiségében van.
2017. júl. 28. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!