Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a barátndőddel, ha nem jó a szex részéről?
Szerintem se ártana megnézetni magát.
Amúgy saját tapasztalatból azt mondom, hogy ha nem működik a szex, annak a kapcsolatnak nem lesz nagy jövője.
Az hogy fehér foltos a bugyija az lehet termeszetes is. Nekem is sok fehér váladekomvan, és nincs halszagom, se semmilyen fertőzésem.
Szerintem fel kéne keresni egy jó orvost.
Lehet hormonális probléma van a háttérben. De egyébbként nagyon gyakori ez a nőknèl hogy fájdalmas. Nekem is volt egy ilyen időszakom. Nekem a fogamzàsgàtló miatt volt. Teljesen tönkre tette a libidóm és a hüvely bemenetem egy kis dörzsöléstől is kirepedt és vérzett.
Amióta abba hagytam , minden helyre állt :)
Az, hogy van folyása, ami fehér, teljesen természetes...
Nem történt vele valamilyen szexuális erőszak korábban, amiről még nem beszélt? Szerintem kérdezz rá.
és: VAGINALIZMUS. Nézz utána, kedves kérdező. Ez kb mint az impotencia, csak a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!