Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakítanál a barátndőddel, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a barátndőddel, ha nem jó a szex részéről?

Figyelt kérdés
Részemről jobb nem is lehetne, szeretem őt nagyon, és iszonyat szexi nő számomra, de vele nincs minden rendben. Fáj neki a behatolás, bármennyire nedves, az egész szexet nem élvezi. Tanácsoltam hogy nézesse meg magát mert lehet hogy valami baj van a háttérben, de nem érdekli. Mivel fáj neki az aktus, nem is igényli a szexet. Én viszont 22évesen napi szinten szexelnék. Kezdem unni hogy heti 1x engedi, és ha hozzányúlok egy intim területen egyből ideges lesz, kiabál hogy nekem ő csak szexre kell. Ez nem így van, ő a mindenem. 2és fél éve vagyunk együtt, ezalatt mindig is fájt neki. (Nem én vettem el a szüzességét) nem erőltetem a szexet mivel tudom hogy neki nemjó. Megcsalni nem tudnám, az nem az én világom.

2018. ápr. 1. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Halszag vagy egyéb büdös..? Túrós lepedék? Mondjuk szexnél. Nem?
2018. ápr. 1. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se ártana megnézetni magát.

Amúgy saját tapasztalatból azt mondom, hogy ha nem működik a szex, annak a kapcsolatnak nem lesz nagy jövője.

2018. ápr. 1. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy fehér foltos a bugyija az lehet termeszetes is. Nekem is sok fehér váladekomvan, és nincs halszagom, se semmilyen fertőzésem.

Szerintem fel kéne keresni egy jó orvost.

Lehet hormonális probléma van a háttérben. De egyébbként nagyon gyakori ez a nőknèl hogy fájdalmas. Nekem is volt egy ilyen időszakom. Nekem a fogamzàsgàtló miatt volt. Teljesen tönkre tette a libidóm és a hüvely bemenetem egy kis dörzsöléstől is kirepedt és vérzett.

Amióta abba hagytam , minden helyre állt :)

2018. ápr. 1. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy van folyása, ami fehér, teljesen természetes...

Nem történt vele valamilyen szexuális erőszak korábban, amiről még nem beszélt? Szerintem kérdezz rá.

és: VAGINALIZMUS. Nézz utána, kedves kérdező. Ez kb mint az impotencia, csak a nőknél.

2018. ápr. 1. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Volt barátnőmnél szintén borzasztó volt a szex, nem ez volt az ok, hanem ott ő, teljesen igénytelen lett, elhanyagolta magát, ha felhoztam megsértődött stb. A végére odáig jutottunk, hogy 2017 ben már együtt éltünk, nos olyan 4-5x volt szex ennyi idő alatt, tűrtem tűrtem, de egy 2X évesnél azért ez nem opció, nem 50 évesek vagyunk.
2018. ápr. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!