Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak vidéken vagy Pesten nehezebb ismerkedni nőkkel?
Megint beleestél az 1 bites csapdába, hogy csak a kereslet/kínálat egyik oldalát nézed :D
Faluban egy tucat lány van, igen, de mennyi férfi? Az is csak 1 tucat, és azok közül egyik nyomibb és szegényebb mint a másik a legtöbb esetben. Budapesten meg 100 ezer lány van, de a külföldi pasikkal együtt jut rájuk 150 ezer pasi, akik közül igen sok a jól kereső, a szépfiú, vagy az egzotikus.
24-es
Azt hozzá tenném, hogy büfé diplomás. Azért azokból sok van mindenhol, egyáltalán nem nagy etwas. És rengeteg olyan csaj van aki nem akar Bp.-re költözni meg sehova városba. Azoknak pedig sok esetben egy olyan pasinak is örülnie kell aki nem gyp-s és egy átlagot megüti a külseje. Férfiak többen költöznek fel Bp.-re, az építőipar meg IT miatt.
15: De honnan veszed, hogy minden nő nyitott a költözésre? Egyre többen vagyunk, akik nem hajlandóak felrúgni a jól kialakított, stabil kis életünket, hogy aztán vagy bejön, vagy nem...
Gondolom, ez a tévhit vezérel társkeresőn is sok férfit, amikor bepróbálkozik 100 vagy több km-re élő nőknél.
Amúgy ugyanez vagyok kb., mint akiről a 20. ír, csak nem "nagyon jó nő", ahogy a 17.-ben jellemezte. Engem innen még a halál sem robbant ki, temető van itt is. Cserébe egy kicsit is normálisabb fazon nekem már lottó 5-ös/Isten lába kategória. És nem csak nekem, az összes itteni nőnek. Néhány szerencsés kifogja az ilyen férfiakat, meg is tesz mindent erején felül, hogy megtartsa őket, mert tökéletesen tisztában van a felhozatal minőségével. A nem annyira szerencséseknek meg marad a... hagyjuk is...
Ha valaki idejön egy átlagos, normális testalkattal és fejszerkezettel, ápoltan, igényesen, 3 számjegyű IQ-val, legalább az általános iskolai tananyagot jól elsajátítottan, primitivitást, taplóságot, "azasszonyhelye/nődó'ga" mentalitást nélkülözve, attól nekünk már leesik az állunk. Budapesten ez valószínűleg még az a szint, ami semmire nem elég.
13., 26. vagyok
A büfészakosokból valóban sok van minden felé. Ott tartunk, hogy a mai 20-30-as korosztálynál ugyanazt jelenti, mint a 40 felettieknél az érettségi. Én viszont inkább azt látom, hogy kb 90 százalékban az olyanok maradnak falun, akinek vagy fiatalabb korában (18 alatt) lett kapcsolata és együtt kezdtek bele a vidéki közös életbe, akár saját döntésből, akár kényszerből (nem lett volna meg az anyagi háttér városba/nagyvárosba költözni), vagy túl erős a családi kötelék és nem tud/akar elszakadni, esetleg mondjuk ki, a tanulmányai alatt nem választotta őt egyetlen, szerinte valamirevaló városi szőke herceg sem. Nagyon kevés az olyan, főként a fiatal nők között, aki bár megtehetné, hogy elköltözzön vidékről, de mégis inkább marad.
Egyébként pedig vidéken sem csak gyp.-s és a futottak még kategóriás férfiak vannak. Ellenben az építőipar miatt "felköltözött" férfiak pont nem a jól képzett és a nők által preferált kategóriába tartoznak. 20 évesen talán még buli egy közös szállás vagy albérlet a haverokkal, akár a csajoknak is, de 30 körül vagy felette már biztosan nem.
Az IT pedig jellemzően egy olyan terület, amit túlnyomórészt kiválóan lehet nyomni otthonról is, feltéve ha van net. Inkább alátesznek az embernek egy jó céges kocsit és azzal a mobilitást is megoldották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!