Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel nehezebb egy elvált férfinak ismerkedni, ha van
gyereke?
Figyelt kérdés
Bár a lányom nem velem él, azt tapasztalom, hogy tízből kilenc nőt elijeszt a helyzet. Aki hasonló helyzetben volt harmincas férfiként, mennyi idő után talált párt? Merre érdemes ismerkedni? Én minden téren átlagosnak tartom magam, de a környezetem szerint jóképű vagyok, szóval nem hinném, hogy a külső gond. Azt gondolnám, olyan nővel nagyobb esély van, akinek már van gyereke, de ott meg jöhetnek a mozaikcsaládból származó problémák, sajnos ezt is tapasztaltam már egyszer.
Nehezebb, de még mindig könnyebb, mint annak a nőnek, akivel életvitelszerűen él a gyerek.
2022. jan. 21. 14:51
2/17 anonim válasza:
Én nem kezdenék ilyen pasival! Nem vagyok hajlandó egy 3.felhez alkalmazkodni, amugy meg ha ezen tul is lendulnék, közös gyerekünk nem lehetne, ráadásul én mindig csak második lennék
2022. jan. 21. 14:56
3/17 anonim válasza:
Nekem nincs bajom azzal, ha egy pasinak van gyereke. Az a bajom, hogy a gyerekhez jár egy ex is, meg egy sokszor indokolatlanul magas gyerektartás.
2022. jan. 21. 14:58
4/17 anonim válasza:
Ahogy mondod:
"Azt gondolnám, olyan nővel nagyobb esély van, akinek már van gyereke, de ott meg jöhetnek a mozaikcsaládból származó problémák, sajnos ezt is tapasztaltam már egyszer."
Ugyanezt tapasztalja egy egyedülálló nő egy gyerekes férfi mellett: probléma a gyerekkel, probléma a volt feleséggel. Az új nő mindig csak második lesz, a gyerek után. És ne mondd, hogy nem így van.
Ahogy te se szeretnéd a mozaikcsalád gondjait magadra venni, úgy egy szingli nő se a te gyerekedet. Sőt, inkább úgy mondanám, hogy az előző családodat.
2022. jan. 21. 14:58
5/17 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de akkor erre mi a megoldás? Akinek gyereke van férfiként, az maradjon örökre egyedül?
2022. jan. 21. 15:00
6/17 anonim válasza:
Én 34 éves férfi vagyok, egyedül nevelem a lányomat. Nagyon nehéz ismerkedni, én is ezt tapasztalom.
Érdekes, hogy kapcsolatban lévő nők (fiatalabbak és idősebbek, gyerekkel vagy anélkül) folyton megtalálnak, de nekem se kedvem, se fölösleges időm harmadik fél lenni, szeretőt játszani.
Az egyedülálló nőket viszont (akár van nekik is gyerek, akár nincs) teljesen hidegen hagyom. Nem tudom mi ennek a furcsaságnak az oka, még nem jöttem rá.
Ezek ellenére jól érzem magam, nem vagyok boldogtalan, tehát nem sajnáltatás vagy panaszkodás miatt írtam le, hanem csupán mint saját tapasztalatot.
2022. jan. 21. 15:03
7/17 anonim válasza:
A megoldás az, hogy nyitsz a gyerekes nők felé, hiszen neked is van gyereked. Ennyi. Persze nem vagy hajlandó rá, de elvárod, hogy a gyerektelen nők elfogadják a te gyerekedet. Ilyen hozzáállással maradj egyedül.
2022. jan. 21. 15:16
8/17 anonim válasza:
Olyat keress aki szintén elvàlt gyerekes nö.Hasonlo hasonloval az jobban müködik mint egy gyermektelennel aki szegény folyton alkalmazkodjon egy olyan gyermekhez akihez nulla semmi köze sincs.
2022. jan. 21. 15:16
9/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem nyitok gyerekes nők felé, csak voltam ilyenben évekig, és tudom, hogy ez sokszor még több nehézséggel, szervezéssel jár. Mindezt úgy, hogy imádtam a volt párom gyerekét, és ő is az enyémet, ezzel sosem volt gond.
2022. jan. 21. 15:23
10/17 anonim válasza:
De azt meg nevàrd hogy gyermektelen bevàllalja az örök màsodik létet.
Nekem ezzel voltak bajaim ha exanyuci elsikitotta magàt bàrmi volt rohanni kellett én pedig félredobva. Ez melyik nönek hiànyzik de öszintén?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!