Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel másabb kevésbé szép, csúnyácska lányokkal ismerkedni?
Eddig csak a nekem tetsző szép lányokra hajtottam, de rájöttem, hogy ők jellemre többnyire nem felelnek meg az elvárásaimnak, az a kevés, aki igen, ő meg már foglalt.
Szóval úgy döntöttem, mostantól nem a külső alapján ismerkedem lányokkal, hanem bárkinek esélyt adok, aki nem is jön be nekem külsőre, mégha nehéz is. De először is, ezt úgy tudom megoldani, hogy chat vagy olyan oldalakon levelezgetek lányokkal, akikről nem lttam még képet egyet sem, sőt jobb, ah nem is tudom hogy néz ki leírást sem kérek. EGyszerűen csak ismerkedem, beszélgetek és nem is egy igazán szimpi lányt találtam már, de sajnos kiderült, hogy mindg túlságosan is távol élnek tőlem. Így jó lenne, ha sikerülne valahogy leszűkíteni Debrecen környéki lányokra a kört. De hogyan? Tudtok ilyen oldalt, ahol csak Debreceniek chatelnek vagy ismerkednek?
Jó lenne végre egy olyan lányt találni, aki környékbeli és jellemre is szerethető, belsőre szép és nem a külső számítan végre igazán.
EGy olyan lányt szeretnék, aki tudna szeretni őszintén és én is őt viszont, akivel jót nevetgélhetnék, akivel öröm minden együtt töltött perc, akit megölelek és, aki visszaölel, akit megcsókolok és visszacsókol.
ma 17:54
Egyetértek, jár a dícséret. :)
Csak sajnoa a lányok sosem fognak lejjebb adni az igényeikből, ezt sose feledd! MI fiúk sok áldozatot hozunk a lányokért, de ők ritkán teszik meg.
Khm... Tudod, én lány vagyok, és ezt most teljesen őszintén mondom: én SOSEM a külső alapján ítélem meg az embereket. Tény, hogy régebben talán... de én is átestem azon, mint a Kedves Kérdező, és most már máshogy látom a világot. :)
Bizonyításképpen: az egyetlen volt pasim három centivel kisebb, és tíz kilóval nagyobb volt nálam. És igen, én szerettem belé. :) Aztán ő szakított velem... De most már mindegy.
Nem akarok egoistának tűnni (bár minden ego ezt mondja^^), de ezzel a hozzáállásommal sokkal több fiút meggyőztem a barátságomról, mint a régebbi, válogatósabb énem. :) Pl a suli egyok leghelyeebb sráca tudja, hogy a humora miatt kedvelem, és nem másért. (:
(az előző előtti volnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!