Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szép lány, csúnyácska fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lány, csúnyácska fiú. Esélyes a hosszútávú kapcsolat? Egyáltalán hogyan tartsam meg?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy összehozott a sors egy gyönyörűséges lánnyal. De komolyan, azt sem értem, miért pont én kellek neki. Szeretném ha hosszútávú lenne a kapcsolatunk és, hogy nagyon boldog legyen velem. Hogyan csináljam, mert az igazat megvallva még nem volt barátnőm. :$
2010. júl. 5. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ő nem lát téged "csúnyácskának". Neki pont te vagy a megfelelő pasi. Ha a külsőd ellenére összejött veled, akkor nem a külsőd miatt fog elhagyni.

23/n

2010. júl. 5. 19:40
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
biztos van pénzed
2010. júl. 5. 19:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Szép, csúnya...relatív és nem is lényeges egy kapcsolatban. Ha megvan a kellő szikra (nyilván igen), akkor szeressétek egymást, légy figyelmes, férfias...mellesleg nem kell "megtartanod", hisz ez olyan, mintha csak te akarnád. Ha szeret, akar, akkor veled lesz.
2010. júl. 5. 19:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Második. Tudod, nem minden nő a pénzre hajt. Lehet, hogy a kérdező nem is olyan csúnya mások szemében, csak önmagát tartja annak. Önbizalomhiányos.
2010. júl. 5. 19:42
 5/16 A kérdező kommentje:

És ha van, akkor mi van?

Nem ez volt a kérdés!

2010. júl. 5. 19:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Mondták már nekem lányok is, hogy csúnya vagyok, igaz nem a szemembe, hanem a háammögött, ami még talán rosszabb.
2010. júl. 5. 19:44
 7/16 anonim ***** válasza:
A megoldás nagyon egyszerű: ha szeret, úgy szeret téged ahogy vagy, és csúnyának sem talál. Ezért, bár érthető a félelmed, alaptalan:) Ha meg nem szeret, akkor úgyse kell vele foglalkozni...:S
2010. júl. 5. 19:50
 8/16 anonim válasza:
tegyél fel egy képet rólad és a csajról eldöntsük, hogy csunya vagye
2010. júl. 5. 19:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy azért kellettél neki, mert nem vagy elszállva magadtól, és érzi hogy a nagymacsókkal ellentétben úgyse fogod megcsalni. Sőt, extra kedves leszel, és állandóan a kedvében akarsz majd járni hogy megtartsd (Lásd: már a kérdésed is erről szól)

Biztos hogy szeret is, legalábbis gerinccel rendelkező lány nem azért jön össze valakivel, hogy kihasználja.

A sok kis beképzelt rib@ncot meg sz@rd le magasról. Az nem sablonduma, hogy mindenikek más az ízlése. Nekem pl. már kiskoromban is a mandulaszemű fiúk tetszettek a legjobban. A legtöbb ember meg mit mond rájuk? Törpe sárgák. -.-'

Bízz magadban, és sok boldogságot nektek! ;)

L/18

2010. júl. 5. 20:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezaaaz, japán fiúk, kawaiii *_*
2010. júl. 5. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!