Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szép lány, csúnyácska fiú....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lány, csúnyácska fiú. Esélyes a hosszútávú kapcsolat? Egyáltalán hogyan tartsam meg?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy összehozott a sors egy gyönyörűséges lánnyal. De komolyan, azt sem értem, miért pont én kellek neki. Szeretném ha hosszútávú lenne a kapcsolatunk és, hogy nagyon boldog legyen velem. Hogyan csináljam, mert az igazat megvallva még nem volt barátnőm. :$
2010. júl. 5. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Túl jó nő a csajom című filmet és mindenre választ találsz ;)
2010. júl. 5. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem van két ismerősöm. A fiú nagyon ronda, a lány meg nagyon szép, kb 7 évig jártak, tavaly házasodtak, és most is nagyon boldogok. Hosszú távú kapcsolatban szerintem nem számít a külső. Az ember a belsőbe szeret bele, nem a külsőbe... Varázsold el, mutasd meg neki a belső szép oldalad, és akkor szépnek fog látni kívülről is.

20/L

2010. júl. 5. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
gyerek, én is jártam igy, ahogy te! sajnos a szép lányoknak magasak az igényei, ugyhogy hamar meg fog undorodni töled, ha elöjönnek a kisebb nagyobb failok, amiért még tapasztalatlan vagyol.ha tudsz kocsit vezetni, szobát festeni, meg egy csomo dologhoz értel, akkor még talán lehet esélyed, ha a lány "falusi".
2010. júl. 5. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Barátom, hogy jön ide a szobafestés? :P
2010. júl. 5. 22:41
 15/16 anonim ***** válasza:
ugy, hogy egy igazi férfi sok mindenhez ért! (a szobafestést pedig a következö pasija tudta, és valoban elhangzott hogy én még azt sem)
2010. júl. 5. 23:09
 16/16 anonim válasza:
de a szobafestés minek, jó hogy nem azért szeret bele a csaj a fiuba, hogy 2 hét mulva festésnél tudjon az anyjáéknál segíteni/ nála ha külön él?
2010. júl. 6. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!