Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet a csúnyácska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet a csúnyácska srác, szép csaj felállást látni a kapcsolatok többségénél?

Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 20:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a közhelyeknél akarunk maradni a külső nem minden. Nekem volt egy barátom, aki nem volt tipikusan jóképű, de beleszerettem a hangjába, és onnantól kezdve nem érdekelt semmi...
2008. aug. 15. 21:05
 2/24 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem a külső számít! Ha kapcsolatban vagy valakivel, nincs belső és nincs külső, ez megszűnik, összeolvad. Innentől kezdve csak Ő van...

Csak elnézegetem a párokat és gyakran látom így őket.

2008. aug. 15. 21:06
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez általában úgy szokott lenni mint a mesékben. Van egy rondácska fiúcska az általában kedvesebb, megértőbb, aranyosabb. Viszont egy helyes srác meg nagyképű, beképzelt! persze TISZTELET A KIVÉTELNEK, mert tényleg van olyan h helyes a srác és írtó aranyos. És van ugyanilyen a lányoknál is. Általában az agyonsminkelt, kicicomázott műpicsák a beképzeltek, mert azt hiszik magukról h nagyon szépek. Közben meg olyanok mint egy felfújható gumibaba. Amikor kell a csávónak előveszi amikor nem leereszti és eldobja vagy elrakja :D Szal... Gondolom azért látod sokszor ezt a felállást mert a tényleg szép lányok (nem a műbabák) azért választanak ilyen partnert mert nem a külsőt nézik és nem akarják h a partnerük csak babaként használja! Nekem ez a véleményem

cukorfalat

2008. aug. 15. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
hát én ismerek egy olyan lányt is aki a pénzért még arra is képes h évek óta van egy beképzelt ronda de dúsgazdag fiúval...(mellesleg a lány kaphatna különbet)
2008. aug. 15. 21:10
 5/24 anonim ***** válasza:
39%

nincs kedvem frappáns szöveget írni mert annyira közhely ez az egész. 5 betűs szó és ezzel mindent elmondtam:

P É N Z

2008. aug. 15. 21:11
 6/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom azokat, akik nem szerelemből vannak a párjukkal. Az más, hogy nincs végig szerelem, de a szeretet megvan ugyanúgy. És főképp a tisztelet!
2008. aug. 15. 21:12
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
énis sajnálom és főleg azért mert ez a lány a legszebb éveit pazarolja egy olyan fiúra akit mégcsak barátilag sem szeret :(
2008. aug. 15. 21:14
 8/24 A kérdező kommentje:
Bizony, és nem hinném, hogy halálukig együtt lennének. Egy nap majd rájön a srác, kidobja, és akkor siránkozhat az elpazarolt évek után..
2008. aug. 15. 21:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szép csajnak mondanak és nekem sem egy szépség az exem, akivel 5 évet töltöttem, anyum szó szerint megijedt mikor először meglátta. A barátnőim kiröhögtek hogy minek vagyok egy ilyen csúnya pasival mikor több helyes fiú is "pályázik" rám. De az igazság hogy én megismertem ezt a srácot, és beleszerettem abba aki, nem a külsejébe. Mivel hosszú kapcsolat párti vagyok nem is vágyom olyan srácra akiért minden csaj oda van, főleg hogy a legtöbb ilyen beképzelt, nagyképű. A jó pasikban sokat csalódtam, nem kell több. Nem kiállításra szánom úgyhogy nem igazán számít a külső.
2008. aug. 15. 21:54
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

Manapság én meg azt vettem észre, hogyha egy nem csúnya lány szóba áll egy kevésbé helyes sráccal,akkor annak is felpumpálódik az egója és az is játszhat a lánnyal,úgyhogy nem külsőtől függ és természetesen lányokba is vannak ilyenek és tisztelet a kivételnek :)

Nekem is volt már kevésbé helyes barátom, és én nagyon szerettem vele lenni, jóképű-dúsgazdag fiú is udvarolt nekem, de inkább nem álltam szóba vele.

Nem vagyok egy szépség mellesleg :$

2008. aug. 15. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!