Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet a csúnyácska...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet a csúnyácska srác, szép csaj felállást látni a kapcsolatok többségénél?

Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A pénz nem 4 betűs szó??? :)
2008. aug. 15. 22:06
 12/24 anonim válasza:
100%
Így van nincsenek véletlenek, ha ilyet látsz általában azért mert a pasi kibaszott pénzes. Annyi ilyen ismerösöm van hogy az hihetetlen. Van sok lány aki ugy van vele hogy elsö a pénz, és csak utánna jön a külsö. Attol függ milyen környezetben szocializálodik az illetö, de manapság tényleg sok az ilyen. A külsö meg igenis számit, nekem senki ne mondja hogyha választhat egy szép meg egy nem szép ember között akkor a csunyát választja! a többi csak duma sztem.
2008. aug. 15. 22:18
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért ecsém, mert igen sok a szép nő, de helyes pasi csak elvétve akad. Sajnos!
2008. aug. 15. 23:58
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyik ok tényleg a pénz, vagy hatalom vagy valami érdek lehet...

A másik meg talán az (legyünk optimisták), hogy a lányok talán tolerásnabbak, mint a pasik :)

De amúgy érdekes (és mindkét esetet magyarázza talán), hogy olyat ritkábban látni, hogy egy oltári jó pasi egy csúnyácska lánnyal jár együtt :)

2008. aug. 16. 00:01
 15/24 A kérdező kommentje:
Igaza van annak a hozzászólónk, aki azt mondta, hogy megnő az egójuk...Ez teljesmértékben így van!
2008. aug. 16. 08:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Na azért azt mégiscsak hülyeségnek tartom, hogy egy szebb lány ha egy ronda pasival jár akkor tuti a pénzre megy. Nekem is volt már sok udvarlóm, helyes, ronda, cingár, mackós stbstb mégsem kellett nekem egyik sem. Pedig volt köztük pénzes is! Nem felvágásból de szokták rám is mondani h szép vagyok. És mondjuk.. ez kit érdekel? attól még h ilyen a külsőm nem kell írtó sráccal járnom. szerintem. mindenkinek szíve joga eldönteni h ki kivel járhat. nekem sincs egy macsó pasim de imádom és nem a pénzéért. hanem mert megfogott vmi a belsőjében. A külső is számít egy kicsit, de a belső fontosabb... most komolyan. mint ahogy az egyik hsz. írta h melyiket választanánk. a csúnyát vagy a szépet. Az oké h a szépet de az sem mind1 hogy az a szép megkeseríti-e az életedet. lehet h írtóra helyes és tele van pénzzel de ugyanakkor egy tuskó tapló paraszt. ennyit erről

cukorfalat

2008. aug. 16. 09:10
 17/24 anonim ***** válasza:
írtó "helyes" sráccal járnom* bocsika ez lemaradt
2008. aug. 16. 09:11
 18/24 anonim ***** válasza:
Igen és itt jön be a képbe, hogy valaki hiába szép vagy jóképű, ha beszélgetni nem tusz vele akkor veszett ügy :S
2008. aug. 16. 12:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem csak a pénz. Hanem a nőknek nem annyira számítanak a külsőségek, mint egy férfinek. Lehet ezzel ellenkezni, de egy férfinek kell az egójának, hogy egy csinos nő legyen az oldalán. Fantasztikusan megnő az önbizalmuk, és úgy érzik sikeresek. A nőknek nem az számít, hogy mit gondol a külvilág, hanem a jelenlegi boldogság számít. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a férfiak csak a külsőségre mennek, és nem kellenek az érzelmek. Van ilyen is, de az nem tartos kapcsolatot jelent. A férfinek a legoptimálisabb nő egy csinos, szexis, intelligens, házias, NEM hisztis nő.

Petranova

2008. aug. 16. 12:02
 20/24 anonim ***** válasza:
hát mert a szépsrácokrak kicsi a péniszük. és a szépsrácok minden szembe jövö nőt "megcsinálnak". a fene tud a szép pasira vigyázni.
2008. aug. 16. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!