Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel nehezebb egy elvált férfinak ismerkedni, ha van gyereke?
Szerintem ez nem általánosítható, mindenki más, máshogy reagál, és más az exe is, aki vele és a gyerekkel együtt "jár". Én 39 éves voltam, amikor megismertem a páromat, akkor vált el, 43 éves volt, a lánya az exével maradt. Az ex nem kedvel különösebben, de nem is kell, hogy egymás életének részei legyünk, ha nagyon muszáj kommunikálunk, de amúgy nem keressük egymást. A gyerekkel sosem volt gond, 13 éves, de nagyon jól kezelte a helyzetet, jóban lettünk hamar, sosem okozott gondot, ha hármasban mentünk programokra, és az sem, ha csak az apjával kettesben mentek. A gyerektartás pedig természetes, hogy jár, nem kis összeg, de soha eszembe nem jutott volna azt kérni a páromtól, hogy ne adjon ennyit.
Szóval, szerintem különböző nők és felfogások vannak. Én nőként szerencsésnek érzem magam, hogy egy gyerekes apával jöttem össze, akivel nagyon jól megvagyunk. Ne add fel :)
én nem kezdenék gyerekes nővel, és ahogyan tapasztalom, gyerektelen nők se nagyon vannak oda a gyerekes pasikért, szóval sokkal nehezebb
gyerekes gyerekessel, gyerektelen gyerektelennel, fogadd ezt így el
Nőként írok. Nekem is van gyerekem és párom 4 éves kora óta a sajátjakent neveli. Az exel annyi a kontakt h mikor vigyem neki a gyereket (én szoktam vinni mert nekem van autóm)
De ha ne adj isten szét mennek a párommal, nem jönnek össze gyerekes férfival. Ha engem elfogad gyermektelen férfi szíve joga nem árulok zsákbamacskát. Viszont én azért nem jönnek össze olyan férfival akinek van mert alapjarton nem szeretem a gyerekeket, nem tudnám sajátomkent szeretni. Pár óráig elvagyok más gyerekével de a nyakamba nem kéne. Sajátomat imádom az életem adnám érte, de sajnálom másé nem kell. 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!