Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyivel nehezebb egy elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel nehezebb egy elvált férfinak ismerkedni, ha van gyereke?

Figyelt kérdés
Bár a lányom nem velem él, azt tapasztalom, hogy tízből kilenc nőt elijeszt a helyzet. Aki hasonló helyzetben volt harmincas férfiként, mennyi idő után talált párt? Merre érdemes ismerkedni? Én minden téren átlagosnak tartom magam, de a környezetem szerint jóképű vagyok, szóval nem hinném, hogy a külső gond. Azt gondolnám, olyan nővel nagyobb esély van, akinek már van gyereke, de ott meg jöhetnek a mozaikcsaládból származó problémák, sajnos ezt is tapasztaltam már egyszer.
2022. jan. 21. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Nekem lazan ment, nem okozott gondot. Bár én nem így ismerkedtem hogy szia, van egy öt éves fiam, hát te ki vagy ?
2022. jan. 21. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem általánosítható, mindenki más, máshogy reagál, és más az exe is, aki vele és a gyerekkel együtt "jár". Én 39 éves voltam, amikor megismertem a páromat, akkor vált el, 43 éves volt, a lánya az exével maradt. Az ex nem kedvel különösebben, de nem is kell, hogy egymás életének részei legyünk, ha nagyon muszáj kommunikálunk, de amúgy nem keressük egymást. A gyerekkel sosem volt gond, 13 éves, de nagyon jól kezelte a helyzetet, jóban lettünk hamar, sosem okozott gondot, ha hármasban mentünk programokra, és az sem, ha csak az apjával kettesben mentek. A gyerektartás pedig természetes, hogy jár, nem kis összeg, de soha eszembe nem jutott volna azt kérni a páromtól, hogy ne adjon ennyit.

Szóval, szerintem különböző nők és felfogások vannak. Én nőként szerencsésnek érzem magam, hogy egy gyerekes apával jöttem össze, akivel nagyon jól megvagyunk. Ne add fel :)

2022. jan. 21. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:
58%

én nem kezdenék gyerekes nővel, és ahogyan tapasztalom, gyerektelen nők se nagyon vannak oda a gyerekes pasikért, szóval sokkal nehezebb

gyerekes gyerekessel, gyerektelen gyerektelennel, fogadd ezt így el

2022. jan. 21. 16:21
 14/17 anonim ***** válasza:
6%

Nőként írok. Nekem is van gyerekem és párom 4 éves kora óta a sajátjakent neveli. Az exel annyi a kontakt h mikor vigyem neki a gyereket (én szoktam vinni mert nekem van autóm)

De ha ne adj isten szét mennek a párommal, nem jönnek össze gyerekes férfival. Ha engem elfogad gyermektelen férfi szíve joga nem árulok zsákbamacskát. Viszont én azért nem jönnek össze olyan férfival akinek van mert alapjarton nem szeretem a gyerekeket, nem tudnám sajátomkent szeretni. Pár óráig elvagyok más gyerekével de a nyakamba nem kéne. Sajátomat imádom az életem adnám érte, de sajnálom másé nem kell. 30N

2022. jan. 21. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14 gondolom az elfogadó mostani pároddal (vagy legalábbis olyan kaliberrel) szülés előtt nemigen álltál szóba, hogy a mézes mázt kicsit megkaparjuk
2022. jan. 21. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
22%
14.-es vagyok Szülés előtt is szóba álltam ilyen kaliberrel mint a párom. Sőt az exem úgymond csúnyább férfi mint a mostani párom. Nekem nem volt gond gyerekkel párt találni, bár nem is kerestem jött magától aminek kell. Meg hála isten nem vagyok ronda nő, nem adnám le az igenyemet, vagy nem gondolnám h változna az ízlésem mert van egy gyerekem.
2022. jan. 21. 18:56
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem.... Olyannal próbálkozz először akinek nincs meg gyereke!!! Nem nehezebb mint gyerek nélkül hidd el!!! Ha nornalis vagy és van gyereked engem nem érdekelne. Én biztos jóba lennék vele nagy spanok lennenk az tuti :)
2022. jan. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!