Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Bumble társkeresővel szerintetek könnyebb lesz egy közép kategóriás férfinak ismerkedni, vagy inkább nehezebb?
A Bumble társkereső lényege az lesz, hogy az értéktelen melós férfiak kitartó próbálkozásait kiküszöbölje, azáltal hogy a nők kezdeményezhetnek csak. Ezzel kivédik azt a jelenséget, hogy egy alsó kategóriás, melós férfi felregisztrál társkeresőre, és mint a sáska minden egyes nő postaládáját teleszemeteli. Így a rengeteg levél között elveszik az is amit jobb pasik küldenek, mert egy nő egyszerűen megijed a több ezer levéltől amit kap, és a bőség zavarától egyszerűen elmegy a kedve az egésztől, és sokszor ott is hagyja a netes társkeresést.
Szerintetek jó lesz ez így, hogy Bumble-ön csak nők kezdeményezhetnek? Több esélye lesz így egy közép kategóriás férfinak?
Vagy nem így fog elsülni a dolog, hanem hogy a nők még inkább csak a felső 10%-ra fognak írni, a többi férfi meg semmi üzenetet, kezdeményezést nem fog kapni?
Mi ez a jövő idő? Már évek óta megy a bumble
Egyébként pozitív a hatása szerintem
Alapból a legtöbb társkeresőn /ha fizetősen használod, akkor nem tudom/ csak akkor tudsz írni a másiknak, ha kölcsönösen jobbra húzzátok egymást. A Bumble csak annyival másabb, hogy miután jobbra húztátok egymást, csak a nő tud írni.
Nem tudom milyen ezer opcióról beszélsz, amikor nyilván az az opció van a nőnek, akit ő jobbra húzott, és akik őt jobbra húzták.
Úgy értette szerintem a kérdező az ezer opciót (persze bőven nincs annyi, erősen túlzó az 1000), hogy szembeállította a Bumble-t a hagyományos társkeresőkkel, ahol nem szükséges kölcsönös egyezés a levélíráshoz, emiatt több tucat (átlag), nagyon szép nőknél meg akár több száz levél is bekerül a postaládába. Ezzel szemben ha matchel néhány nővel, akkor közülük minden bizonnyal fog valaki írni neki, ezáltal nőnek az esélyek a beszélgetésre, ismerkedésre.
Hát nem! Minden társkeresőn ugyanannyira nehéz ismerkedni egy átlagos vagy átlag alatti pasinak mindegy hogy a Bumble-ről Tinder-ről vagy Badoo-ról beszélünk.
"A Bumble társkereső lényege az lesz, hogy az értéktelen melós férfiak kitartó próbálkozásait kiküszöbölje, azáltal hogy a nők kezdeményezhetnek csak." Jah aki eljár melózni az egy értéktelen analfabéta mi kérdező? Majd ha nyugdíjas leszel majd akkor elkezded majd a melós embereket jobban értékelni ha egyáltalán lesz még addig nyugdíj. Ennyire a melósokat lenéző embert mint te kérdező még nem láttam. Most akkor ne melózzon senki hanem mindenki otthon fetrengjen? Az egyetemet végzett irodai munkás is "melós" ember amúgy nem csak az akire te gondolsz hogy a gyárban éhbérért robotol!
#6#7
Nem a kérdező nézi. Egy átlag magyar nő tényleg kb így tekint rájuk (30 alatti korosztály)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!