Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol az arany közép út?
Sziasztok !
A problémám az lenne, hogy bár nem vagyok tini (24) de egy rossz szokásom még mindig van . Szeretnék tőletek segítséget kérni .
A problémám az, hogy ha ismerekedek egy lánnyal, akkor vagy nagyon sok vagyok, vagy pedig túlságosan is közömbös . A kettő attól függ, hogy engem érdekel jobban a lány vagy esetleg fordítva .
Általában azok a lányok mindig jobban kaphatóak lesznek akikkel kevesebbet foglalkozom . Viszont ezek a lányok számomra nem annyira érdekesek .. Na szóval értitek .
Ennél a lánynal próbálom az arany közép utat megtalálni, de egyszerűen nem megy ! 1 éve dolgozik a munkahelyem mellett egy boltban , egy hete beszélünk . Egy éve nézegetem, hogy mennyire jol néz ki, de nekem párom volt, szóval nem kezdeményeztem . Mióta beszéltünk kiderült, hogy en is tetszem neki, plusz egy két dolog amit álmomban sem gondoltam volna . Most ott tartok, hogy álmaim párja lehetne , ha ez mind mind tényleg igaz . Kicsit fenttartasokkal kezelem azert , mivel tényleg túl tökéletes ..
A baj az, hogy a vasat addig utnem amíg meleg, viszont mivel messze lakik ( 100 km ) a munkahelyem ezért nem tudok vele csak ugy összefutni .. A távolság nem lenne gond, mivel később oda költözhetnek a munkahelyemhez, csak eddig nem lattam értelmet , mivel itt van egy házam. Szóval a lánynak van most egy kapcsolata , amely haldokló félben van .. Ez miatt nem tud kimozdulni , mivel a srác rogton rájönne . Szóval nem tudunk csak munkahelyen találkozni mind a ketten ..
Mivel mar olyanokról is beszéltünk, hogy ki hogy szereti a szexet , ezért ugy gondolom van esélyem nála . Nem akarom el toketlenkedni azzal, hogy nem irok neki egy napig meg ilyenek , mivel felek hogy akkor elrontom . Viszont ugy erzem , kicsit sok vagyok neki .. Vagy legalábbis ettől tartok ...
Hogyan csináljam ?? Trükköket tippeket varazsiget bármit elfogadok
Interneten keresztül levelezunk . Egy hete mindennap . Vagy en irok vagy o de szinte egésznap . Ha van egy kis munka pont, akkor egy órával később de írunk egymásnak mintha mi sem történt volna , Neharagudj de sok a munka címszóval .. Egyedül attól tartok, hogy nem akarok nagyon ra nyomulni , mivel ugye csak van neki barátja . Mondta, hogy nem tudja mit szeretne , viszont jolesne egyet beszélgetni négyszemközt .. Nekem bármikor jo lenne , neki nem alkalmas sajnos . Szóval inkabb az írásom nehogy sok legyen, nehogy meg ijedjen ..
Viszont érdekes lehet az is , hogy egy kollegám mar régebb ota beszélget vele . Tobbet akart a lánytól, kb 6 hónapja jóba vannak . Minden nap beszélnek. Egyszer meglátta, hogy írtam a lánynak mikor pont vásárolt , aztán meg sértődött es ilyeneket irt a lánynak : ma is dolgozik a ,,pasid"... Majd a lany felhívta es közölte, hogy nem akar tőle tobbet csak barátságot ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!