Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves vagy bunkó? Az arany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves vagy bunkó? Az arany közép utat hogy lehet elérni?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy titkos szerelmem aki 3 eve a kedves fiúkat szerette ki is hangsúlyozta hogy ne legyen az ideál"bunkó ***... Rá 3 évre vagyis most amikor kezdeményeztem volna kiderült hogy a bunkók jönnek be neki (azért nem léptem mert más suliba jártunk es csak most kerültünk össze kozepsuliban addig nem ismertem csak megmutatta az aks.fmjet es onnan tudtam hogy szerette a kedves fiúkat...

Barátaim szerint ha nem leszek bunkó vagy kicsit az akkor választhatok a lányok 5%bol akik tényleg nem csa mondják a kedves fiúkat szeretik. Kezdek hinni nekik ugyanis 6 lány barátomból az összes az bunkókát részesíti előnyben megha meg is csaljak őket...

2016. márc. 31. 16:59
 1/3 anonim válasza:
100%

itt nem a bunkóságról van szó. Inkább arról, hogy nem tudnak felnézni egy olyan pasira, aki ALÁRENDELI magát a lánynak. Azaz minden szituációban a csak a lány kívánságait lesi, elnyomva teljesen a saját igényeit. Ettől függetlenül nem kell bunkónak lenni, csak lásd meg a saját értékeidet, becsüld meg magadat is, és persze a választottad is.

Bár igaz, hogy egy kicsi elhanyagoltság felébreszti a fiatalabb lányokban a versenyszellemet, és jön ez a "csak azért is megszerzem és betöröm ezt a bunkó pasit, aki majd csak velem lesz kedves, hehehe" érzés. Ezt jobb esetben kinövik ;)

2016. márc. 31. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem az a nevetséges, amikor minden visszautasított fiú idealizált kedves udvarlónak érzi magát, és a szemükben a sikeres pasik "mind bunkók".

Legalábbis tapasztaltam így: egy ismerősöm sajnálkozik azon, hogy hanyagolja egy lány, azt is elmondta, hogy hisztéria-rohamában bunkóságokat írt neki üzenetben. De még is úgy adta elő nekem az egészet, hogy ő a kedves, szenvedő lény, akit mindenki visszautasít. Na az ilyen logikát nem értem.

Biztos vannak olyan lányok is, akiknek szószerint, csak a bunkók kellenek, de őket sem értem, velük se érdemes foglalkozzon egy normális srác.

2016. nov. 28. 19:21
 3/3 anonim ***** válasza:

aranyközép út:*Ne ajnározz senkit úgy, hogy nincs meg az összhang, valahol biztos érzékelheted egy lánynál azt, ha tolakodó vagy, és nem viszonozza a kedvességedet.

*Ne vedd úgy, hogyha valaki kiírja az ask.fm-jére, hogy "szereti a kedves fiúkat", akkor bárkitől ki lesz ájulva. Millió kedves fiú van a világon, sokan kedvesek a maguk módján. Ez így felületes.

*Nem bunkóság az, ha kiállsz a véleményed mellett, és erős jellemű vagy. Ettől függetlenül még tisztelheted és szeretheted a lányt, de ne lesd kétségbeesetten minden szavát, ne parázz rá az egészre.

*Legyen elég önbizalmad ahhoz, hogy kimutasd az érzéseidet, ne csak "a titkos szerelmeiden" leng. Sokan már azzal tudnak előbbre, hogy nem titkolják, kifejezik az érzéseiket, majd elfogadják a reakciót. Ha valami nem jön össze így, akkor könnyebben túl teszik magukat az egészen. Nem rágodnak évekig, hogy vajon összejönne-e, miközben kerülgetnék a forrókását, amit úgy "veszítenek" el, hogy közben nem is volt az övék.

*Próbált megfogalmazni magad előtt, hogy mit értesz bunkó alatt, amikor azt mondod, hogy a bunkókat részesítik előnyben. Pl. Valakiben azt szeretik, hogy nagyhangú, társaság középpontja, merész jellem, jóképű. Sokan ha ilyenek, és emellett elvannak szállva maguktól, így együtt jár azzal, hogy bunkók is. De ha valakinek ilyen jó tulajdonságai vannak, és emellett kedves is, az csak bónusz pont a lányoknak. Az már egyáltalán nem előnyös, ha valaki unalmas lapos jellemként azt gondolja magáról, hogy érdekesebbé válik, attól hogy bunkó, sok negatív példa akad erre is.

*Ha nagyon érdekel a lányok véleménye, akkor próbáld meg kideríteni, hogy valójában miért nem működik. Mert szerintem irreális, amikor sokan úgy veszik, hogy ők tökéletesek és kedvesek is emellett. Miközben az egész arról szól, hogy epekednek egy lányért, de azon nem gondolkodnak, hogy mit tudnak nyújtani neki. Valaki lehet bármennyire kedves, ha közben olyan lánynál próbálkozik, aki unalmasnak tartja, nincsenek érdekes közös foglalkozásaik, vagy érdeklődéseik, lapos maga a beszélgetés. A beszélgetést teljességében nem lehet azzal kitölteni, hogy folyton bókolsz egy lánynak. Pl. valakinek nincsenek érdekes gondolatai, vagy színes témák, az neki kissé sok, ha folyamatosan csak arról beszéltek, hogy dicsérgetik őt. Én nem csodálkozom, ha ettől nem ájul ki minden lány, BIZTOSAN van olyan is, aki igen, annak jól jön és az szeretheti az ilyen társaságot.

*Keresd azt, akivel kedves tudsz lenni, és akin látod, hogy ez neki sokat jelent és őszintén örülni tud neki. Miközben olyan lányokon lengsz, akiken látod, hogy nem lelkesednek a stílusodért, közben lehetnek olyanok is, akik, akik 100-szor jobban tudnák értékelni, szóval lehet neked is veszteség, ha őket figyelmen kívül hagyod:)) Te is a bunkók után mész, miközben a lányokról gondolod ezt.

" 6 lány barátomból " Ismerkedj, ne 6 lány képezze az egész világképedet ezen a téren. Ha nekem is 6 pasi körül forogna a világ, akkor nekem is nagyon beszűkült lehetőségeim lennének, ha épp olyan 6 személyről van szó, akiknek már akadt valaki, de egy olyannal járnál a lejobban, aki ehhez képest szingli módban van. Butaságnak tartom eleve azt, hogy olyanoknál próbálkozol, akiken te is látod, hogy valaki mással alakít.

2016. nov. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!