Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok maradi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok maradi gondolkodású nő?

Figyelt kérdés
Ha egy pasinak 25 éves korára 15 partnere volt. Mi abban olyan eget rengető?
2023. nov. 26. 09:52
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
28%

A szexuálisan vonzó bármilyen nemű, akkor fog hasonló szexuálisan vonzót választani magának, ha nem akar tartós kapcsolatot, mert ilyenkor csak a szex lesz a dominancia közöttük és egyik sem akar többet, itt meg is reked a kapcsolatuk, ebből a tipus párositásból kevés házasság születik

Azok akik már többet akarnak mint szex, talán családot stb, azok egy szexuálisan túlfütőtt partnert elutasitanak, és inkább egy külsőleg kevésbbé szexis partnert választanak, mert a biztonságra fognak épitkezni, és egy ilyen tipusú nő/férfi nem biztonsági alap egy kapcsolatban, nagy rá az esély egy ilyen ellentétes kapcsolatban a túlfütőtt fél boldogtalan lesz és külső forrásokból fogja beszerezni magának az élményt.

2023. nov. 26. 10:58
 22/33 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem lenne probléma, csak fordított esetben se menjen a hápogó szemforgatás.
2023. nov. 26. 11:01
 23/33 anonim ***** válasza:
90%

Én olyan párt szeretnék, akinek ugyanazt jelenti a szexualitás, mint nekem.

Neked egyértelműen mást jelent.

2023. nov. 26. 12:11
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

18: De el is fogják hagyni a jelleme miatt.

Egészen addig vonzó szexuálisan, amíg nem derül ki a jelleme.

Téged eddig 15 nő hagyott el emiatt.

Ez elég beszédes.

Mentálisan egészséges ember 15-ből 1-2 ember mellett azért ki tud kötni.

Ez egy szerelmi sikertelenség, hogy 25 évesen 15...

2023. nov. 26. 12:15
 25/33 anonim ***** válasza:
67%
Annyit azért hozzáfűznék, hogy embereket leggyakrabban nem a jellemük miatt hagynak ott, hanem mert nem elég jó parti valamiben. Pl csóró, nem elég strapabíró, nem lehet kihasználni, utazgatós munkája van, nem jó a lakása valami miatt, hülye rokonok stb. Ez éppen nem jellemhiba, de a legtöbben simán szakítanak ezért, vagy átmennek kihasználhatóbbhoz.
2023. nov. 26. 14:00
 26/33 anonim ***** válasza:
20%

Ugyanez nőben 30 partner. Csak nem mondják az igazat. Tisztelet a kivételnek!

De a legtöbb nő csak játsza a szende szűzt, közben meg......

2023. nov. 26. 14:07
 27/33 A kérdező kommentje:

ma 12:15

"15 nő hagyott el emiatt."

A kérdés általános volt,én még 1 nőnek is örülnék,nemhogy 15-nek.

2023. nov. 26. 14:09
 28/33 anonim ***** válasza:

27: Akkor a teoretikus pasit hagyta el 15 nő.

Nem jó reklám neki.

2023. nov. 26. 14:13
 29/33 anonim ***** válasza:
53%
31 éves vagyok, eddig 6 csajjal feküdtem le, inkább hosszabb kapcsolataim voltak, 3 volt csak ebből a 6ból akivel 1 alkalom volt csak. Akivel elvesztettem, meg még egy, a harmadikat nem egy alkalomra szerettem volna, de megcsalt és szétmentünk. Nincs jó tapasztalatom az egyalkalmasokkal, mivel elkaptam csomó betegséget is, volt vagy 20.000 ft mire kikeztem magam, ezelőtt 10 évvel.
2023. nov. 26. 14:41
 30/33 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó, ha elkaptál egy "csomó betegséget" az csakis a te hibád. Erre találták ki az óvszert. Ja, hogy te abban nem élvezed a szexet? Hát akkor járkálj orvoshoz. 😅
2023. nov. 26. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!