Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok maradi gondolkodású férfi?
Figyelt kérdés
Ha egy nőnek 25 éves korára >15 partnere volt. Mi abban olyan eget rengető?2023. szept. 15. 15:31
1/25 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj! DE az se legyen baj, ha k**vának hívjuk az ilyet. Így sportszerű! 🙂
2/25 anonim válasza:
Csak azok kváznak akik irigyek mert nekik nem jut még 5 nő se egy élet alatt :D
3/25 anonim válasza:
#1 oké, én is lek*vázhatom, meg hímringyózhom azt a pasit, akinek 15 partnere volt?
4/25 anonim válasza:
Semmi baj ezzel,csak nem szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni veled.
Ki tudja milyen egzotikus és változatos betegségeket kaphatok el.
5/25 anonim válasza:
#3 természetesen.
Én sem szeretnék pacsizni még 20 faszival, Brooooo neked is? Jaaaaa! Zsír! Most velem van! 🍻
Na nem. F32
6/25 anonim válasza:
Ha egy kulcs minden egyes zárat ki tud nyitni, akkor az egy nagyon jó kulcs.
Ha viszont egy zárat,minden egyes kulcs ki tudd nyitni,akkor az egy nagyon rossz zár.
7/25 anonim válasza:
Maradi? Tehát a sok partner tartása maga lenne a fejlődés, a modernizáció?
8/25 anonim válasza:
#6 gond csak az, hogy emberekről van szó és nem tárgyakról
9/25 anonim válasza:
Ezt a sz@r záras dumát. Olyan mint a zokniban lábat mosni az gumi elleneseknél, kifogás az mindig van. Normális önértékeléssel rendelkező nem komplexusos férfi tőlem még nem kérdezte soha, hogy na akkor mennyi az annyi és miket csináltam, mit"engedtem" az exeknek. Aki erre ugrik meg beszámoltat, azzal nem egymást keressük. Én se számoltatok el senkit(nem, nem voltam a fél várossal, 8 éve monogám kapcsolatban élek, de ne legyünk már maradiak)
10/25 anonim válasza:
Minden zárhoz több kulcsot adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!