Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok maradi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok maradi gondolkodású férfi?

Figyelt kérdés
Ha egy nőnek 25 éves korára >15 partnere volt. Mi abban olyan eget rengető?
2023. szept. 15. 15:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Minél több különböző férfival b*szatta meg magát egy nő, annál értéktelenebb luvnya a szememben. Egy igazán értékes nő csak párkapcsolatban, szerelemből szexel.
2023. szept. 15. 16:06
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
8! Még ijesztőbb!:(
2023. szept. 15. 16:07
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
#11 igazad van. Én sem nézem semmibe a k*rvuló férfiakat sem. Olcsó rongyok rohadó pöccsel.
2023. szept. 15. 16:20
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a sok partner azt jelenti, hogy komoly intimitasra alkalmatlan az adott egyen, hiszen akkor torekedne az allandosagra is. Ferfiak kozott sincs osztatlan sikere annak, aki halomba kurja a noket, par kisfiu lelkendezik csak rajta, de elkotelezodesre alkalmatlan szerencsetlennek gondolja a tobbseg. A mennyiseg sosem gyozi le a minoseget. Gondolom en. Ha neked ez maradisagot jelent, akkor azt jelent. Nekem meg egy onkontroll nelkuli elvhajhaszt, aki probalja megtalalni a boldogsagot, de sosem talalja. Szerencsere nem kell ugyanazt gondolnunk.
2023. szept. 15. 16:32
 15/25 anonim ***** válasza:
4%
Nem szolgálja őket a normális gondolkodás, míg a maradiság igen.
2023. szept. 15. 16:37
 16/25 anonim ***** válasza:
98%

Azért érdekesek az emberek....

Akinek meg összesen egy partnere volt és például már 40 felett van, akkor meg az a baj. Mert az is gyanús! Biztos vele van a gond (ha más nem akkor az hogy nincs nagy tapasztalata az egy partner miatt)! :D

Ha van sapka az a baj, ha nincs........

2023. szept. 15. 16:37
 17/25 anonim ***** válasza:
62%

2 lehetőséget tudok elképzelni ;

A, azért zavarja hogy a nőnek sok partnere volt, mert irigy mert vannak 30 + al szűz , vagy 1-2 partneres tapasztalatlan férfiak

B, kis farokkal de hatalmas büszkeséggel megáldott ferfiak, akiket azért zavar mert tudja hogy az adott nőnél “elmegy, futottak még” jelzőt fogja csak kapni a 16 centivel. Mert ha a nőnek volt előtte 15, 50 vagy akárhány szex más férfiakkal, akkor minden bizonnyal van köztük aki férfiasabb ,nagyobb , kielégítőbb volt. És ahhoz méri sz összes többi “versenyzőt” .

2023. szept. 15. 17:14
 18/25 anonim ***** válasza:
66%

Csak hogy behozzak egy kis racionalitást is ebbe a meddő sárdobálásba:

Alapvetően ez a tény nem jelent semmit önmagában. A részleteket tekintve derül ki hogy van e ezzel probléma(de az a probléma is csak olyan szintű, hogy mondjuk nem érdemes vele kapcsolatot kezdeményezni, nem arról van szó, hogy le kell ku.rvázni)

Ha pl azért van ennyi, mert kb mindegyik egy rövid kapcsolat volt és kapcsolatból kapcsolatba ugró kapcsolatfüggő, az pl probléma.

Az pl hogy valaki lefekszik valakivel gyorsan, önmagában nem jelent semmit, viszont megintcsak az ördög a részletekben rejlik.

Ha csak annyi hogy szeret szexelni, és erre talál ideális partnereket gyorsan, akkor semmi nincs ebben.

Ha viszont a pszichoanalíziséből az derül ki, hogy valójában azért volt erre szüksége, mert ez egy önbizalomhiánybeli dolog volt, hogy neki kellett az hogy mások vágyjanak rá, mert különben értéktelennek gondolja magát, stb., az gond lehet.

2023. szept. 15. 17:31
 19/25 anonim ***** válasza:
76%
Én eleve azt sem értem, minek kell ezt kérdezgetni? Mi köze ehhez bárkinek? Eszembe nem jutott megkérdezni egyik páromtól sem soha, mert nem érdekelt mit csinált mielőtt megismert engem.... Tőlem sem kérdezgettek ilyeneket.
2023. szept. 15. 19:42
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
17! 16 centi mint kicsi? 🤣🤣
2023. szept. 15. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!