Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok maradi gondolkodású férfi?
Figyelt kérdés
Ha egy nőnek 25 éves korára >15 partnere volt. Mi abban olyan eget rengető?2023. szept. 15. 15:31
21/25 anonim válasza:
#20 Engem csak azért zavarna mert nagy valószínűséggel már kotyognék, nem is harangoznék :D
22/25 anonim válasza:
Mondok egy meglepőt. A hüvely izom és rugalmas. Pont attól lesz feszes ha használatban van. Minél ritkábban van szex, annál lazább, akkor szűk ha edzésben van.
23/25 anonim válasza:
Mondok egy még vadabbat, ha nem edzi külön magától lofsz sem történik.
24/25 anonim válasza:
Kíváncsi lennék hogy az itt bőszen lepontozok közül, hányan akarnak egy olyan férfit komoly partnernek, akinek ők 15-20adik partnerei 25 évesen. Biztos komoly, megbizható, elköteleződésre alkalmas partnernek látnák!
Mondom ezt úgy, hogy irigy vagyok a nőkre, amiért könnyen kapnak partnert bármikor és bármire. Semmi negatív érzésem nincs az ilyen nők felé, mert én is ezt tenném, ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!