Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nagyon kiosztják gyereket nem akaró férfiakat?
Szóval akiről előbb vagy utóbb kiderül hogy csak úgy önfeledten élvezni akarja az életet, és nem zárkózik el együttéléstől sem, de nem gondolkodik gyerekekben, családban.
Őket nyíltan szembe leordítják vagy hátuk mögött jól kibeszélik, hogy önző és komolytalan.
Hogy szokott zajlani ez a folyamat?
Ezeket a kérdéseket valami sárga házból írják ki?
Nem. Miért osztana ki bárki is emiatt bárkit? Nem akarsz gyereket, nem akarsz. Max. nem egymást keressük. Nem vagy olyan érdekes, hogy beszéd téma legyen a család(nem)alapítási terveid.
Egyszerűen megszakítom az ismerkedést. Mindenkinek szíve joga eldönteni, akar-e gyermeket, vagy sem. Én akarok és ezt az elején közlöm is.
Ha ott és akkor hazudik és később derül ki, hogy amúgy nem akar, akkor könnyen lehet, hogy leüvöltöm és elhordom mindennek. Nem azért, mert nem akar gyereket, hanem mert a hazudozással rabolta az időmet, nyíltan, direkt átvert, mert így legalább volt kit kefélni, amíg rá nem jövök, hogy hazudik. Na az ilyen férgek nagyon sok mindent megérdemelnének, amit sajnos büntet a törvény.
# 1
de úgyis elválsz. TE is! Ne hidd hogy nem. Akkor nem egyszerűbb meg sem házasodni? Minek tönkretenni szerencsétlen gyerekek életét?
# 2
de nem rossz belegondoli, hogy sokkal nagyobb esély van hogy arra hogy majd egyedülálló anya leszel, hiszen nagyobb eséllyel válsz el, minthogy együtt maradj a férjeddel?
ebbe olyan szörnyű belegondolni
Én nem tapasztaltam ilyen. Volt is ilyen párom és nem zavart, mert abban a korszakban én sem akartam gyereket, így megfeleltek az igényeink.
Később már eleve komoly kapcsolatot kerestem, ahol házasság és családalapítás is szóba jöhet így nem randiztam családot nem akaró férfiakkal, de a baráti körömben voltak, és most, 1 gyerekes anyukaként is vannak.
25/N.
4, akkor elválok. Nem rossz belegondolni, hogy, mikor autóba ülsz, lehet, hogy karambolózol? Tudod milyen sokan ütköznek napi szinten? Ebbe olyan szörnyű belegondolni.
Egy házasság és egy válás is két emberen múlik.
Ezen felül, a gyerek nem a házassági papírtól lesz. Én mondjuk házasság nélkül egyenlőre nem szülnék, de bárhogy alakulhat a jövőben.
Könnyebb, jobb, egészségesebb egy jó kapcsolatban, egy segítő társ mellett gyermeket nevelni. De egyedül se lehetetlen.
# 7
mik a bosszúfantáziáim?
és a vagdalkózásom?
és a normális emberek milyenek?
"Nem zárkózik el az együttéléstől sem." Aztán miért nem? Nem rossz belegondolni, hogy egy nap a nő fogja a bőröndjét és kisétál az életedből? Súgok egy titkot, de ne mondd el senkinek!🤫Az emberek szakítani is szoktak, nem csak válni, szóval jobb, ha bele se kezdesz.
Amúgy az elvált szülők gyerekei többségéből nem lesz ilyen megkeseredett paragép, mint te. Válás után is lehet boldog gyerekkoruk és utána még felnőttként is lehúzhatnak egy 50-60 kiegyensúlyozott, jó évet, szóval nem megy tönkre az életük automatikusan. A jó élet meg mindenképpen jobb, mint a semmilyen, szóval nem, nem lenne jobb meg se szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!