Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők nagyon kiosztják gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nagyon kiosztják gyereket nem akaró férfiakat?

Figyelt kérdés

Szóval akiről előbb vagy utóbb kiderül hogy csak úgy önfeledten élvezni akarja az életet, és nem zárkózik el együttéléstől sem, de nem gondolkodik gyerekekben, családban.

Őket nyíltan szembe leordítják vagy hátuk mögött jól kibeszélik, hogy önző és komolytalan.

Hogy szokott zajlani ez a folyamat?

2022. nov. 19. 22:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

# 11

soha életemben nem nyaraltam még, gyerekkoromban sem.

2022. nov. 19. 23:36
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
Az új trend az, hogy a nő se akarjon gyereket, de még állandó pasit sem, mert ilyen önálló, meg olyan független. Mintha gyengeség társra vágyni, amit szégyellni kell. Rossz korba születtem.
2022. nov. 20. 00:06
 13/22 anonim ***** válasza:
97%
Senki nem fog ezért leorditani! Azert viszont NAGYON, HA BASZOD ELMONDANI A KAPCSOLAT ELEJÉN!!!!!!!! hogy te nem akarsz gyereket! Ami nem baj, csak akkor kozold, hogy én mehessek tovabb, es ne pocsékoljam az isőmet
2022. nov. 20. 01:48
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

14

Kérsz olyan pasikat akik most akarnak gyereket? Nálam most van 3 ilyen pasi is, nem tudok már ilyen sokkal mit kezdeni, nekem max 1 kell.

2022. nov. 20. 01:56
 15/22 anonim ***** válasza:
4%
Igen is meg nem is.
2022. nov. 20. 02:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira nem bántanám azt az embert aki így gondolkodik. Semmi jogom beleavatkozni a döntésébe. Sőt, én ezt egy felelősségteljes gondolkodásnak tartom, viszont ezt előre le kell szögezni, és határozottan ki kell jelenteni hogy érthető legyen a másiknak is, hogy Te ezen nem is kívánsz változtatni, így ha ő ilyenbe gondolkodik akkor keressen mást. Jobb korrektnek lenni már az elején, hogy tudja mire számítson. Ne három év múlva derüljön ki hogy Te nem akarsz, és így nincs miért felelősségre vonjon a másik.
2022. nov. 20. 07:17
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem, mivel a legtöbb nő sajnos nem akar gyereket.
2022. nov. 20. 10:16
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Én csak ilyen emberrel vagyok hajlandó ismerkedni. Tudom magamról, hogy nem akarok gyereket, rühellem a kölyköket, örülnék ha megkímélne mindenki a szaporodási ösztönétől.
2022. nov. 20. 10:17
 19/22 anonim ***** válasza:

Együtt nem élnék senkivel többé, az is biztos.

Csupa lemondással és alkalmazkoással jár.

Kapcsolat oké, szex oké, összejárás oké, de összeköltözés, kösz, nem.

2022. nov. 20. 21:24
 20/22 anonim ***** válasza:
28%
Nők azért akarnak gyereket szülni hogy utána életük végéig csak otthon keljen lenniük. Amelyik férfi nem akar gyereket az > ellenség! Egy gonosz ember aki az ő kényelmes jövőjüket el akarja rontani!
2022. nov. 21. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!