Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fog elhagyni az új barátnőm, azért mert
maradi gondolkodású?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, nagyon aranyos, de abszolút nem bulizós, ívós típus és nagyon erkölcsös gondolkodású, ő még abban a világban él, úgy nevelték, hogy a férfi a nő ura és tisztelettel tartozik iránta. A szex is csak hosszú hónapok után fog megtörténni, ezt ő jelezte. Lehet nem lesz jó a szex vele, de legalább szerintetek inkább mellettem marad, mint a többi hasonló lány én 30 vagyok lassan és feleséget keresek leginkább ő sajnos elég fiatal (22 éves), de hihetetlen más gondolkodású
2012. nov. 28. 12:15
1/8 anonim válasza:
Ha már kibuliztad magad, és valóban feleséget keresel, kicsit vegyél vissza a lány kedvéért szerintem, és próbáld meg vele.
Én találnék ilyen lányt, eddig csak bulizós, pörgős csajokat találtam. Jó lenne már lenyugodni, velük nem lehet családot alapítani.
2012. nov. 28. 12:22
2/8 anonim válasza:
Hát... 22 évesen nem alapozhatsz rá. De ez csak az én borúlátásom. Te fogod elhagyni, nem ő téged.
2012. nov. 28. 12:23
3/8 anonim válasza:
Ha téged nem zavar a gondolkodásmódja akkor szerintem jobban járnál vele mint a modernebb gondolkodású nőkkel. Kiemelnék az írásodból egy részt: "úgy nevelték". Ezt írhattad volna az úgy szó nélkül is. Mert ha valaki kap normális nevelést az még a sok agymosás hatására sem lesz olyan mint a mai lányok/nők nagy része.
2012. nov. 28. 12:23
4/8 anonim válasza:
ha már lenyugodtál és tényéeg feleséget kersel akkor lehet megfelelő. Attól hogy 22 éves már kész lehet a családalapításra föleg ha ilyen a gondolkodása. Én sem voltam sosem bulizós. Mindig komolyat kerestem. Bár a gondolkodásom nem ilyen mint az ővé. Szerintem ha tetszik megéri egy próbát tenni működik-e közöttetek. Már tudsz rá várni szexuálisan. Az hogy milyen lesz vele....szeritnem a szex egy tanúlható doldog. Ha majd megmutatod neki mi a jó neked és azt csinálja nem hinném hogy gond lenne.
2012. nov. 28. 12:28
5/8 anonim válasza:
ja 28/N voltam
2012. nov. 28. 12:29
6/8 anonim válasza:
Jujj! Szerintem egyáltalán nem illetek össze azok alapján, amit leírsz. Nem mondhatsz olyat, hogy "nem olyan felfogású mint én de nem baj, nem lesz jó a szex de nem baj". Tulajdonképp miben egyeztek? Hosszú távú együttélés csak a nagyon erős érzelmi kötődésen alapulhat. Hidd el, tapasztalat!
Fiatal vagy még ahhoz, hogy megtaláld az igazi párod. A másikban szerintem a másik feledet keresd, ne azt az embert, aki nem zavar majd neked sok vizet.
Sok sikert!
2012. nov. 28. 12:29
7/8 anonim válasza:
Azt ne alapozd semmire, hogy a szex nem lesz jó vele, hiszen ha mindent megtesz a férfiért, akkor odaadó lesz a szexben is. A tapasztalatlanság hamar elmúlik.
Hosszú hónapok? Én is 4-5 hónapig jártam együtt a barátnőmmel, mire lefeküdtünk. Aki nem fekszik le a másikkal 2 héten belül, az maradi és túlzottan erkölcsös? Hova jutottunk...
2012. nov. 28. 12:58
8/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ilyen a barátnőd és nem liberális ribanc. Csak ilyen lányokban lehet manapság megbízni, de sajnos ritkák is, mint a fehér holló!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!