Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok maradi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok maradi gondolkodású nő?

Figyelt kérdés
Ha egy pasinak 25 éves korára 15 partnere volt. Mi abban olyan eget rengető?
2023. nov. 26. 09:52
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom engem nem érdekel ki mit gondol rólam.
2023. nov. 26. 09:56
 2/33 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem zavar egyáltalán, mert nincs hozzá közöm.
2023. nov. 26. 09:57
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha fordítva sem probléma, akkor semmi gond😁
2023. nov. 26. 09:57
 4/33 anonim ***** válasza:
26%
Engem spec nem érdekel, rá se kérdeznék. De a 15 nem sok, vagy kizáró ok, max valami valláskárosult szüzikének.
2023. nov. 26. 10:03
 5/33 anonim ***** válasza:
16%
Azért fordítva talán kicsit tényleg durva. 15 évesen 25 partner... de szerintem az se kizáró ok, már csak azért is mert 15 évesen még marha sokat változik a kamaszok agya. Ma már lehet, hogy teljesen más ember.
2023. nov. 26. 10:06
 6/33 anonim ***** válasza:
4%

Hol élsz?

Itt nőknek 15 éves korukra volt már 25 partnerük.

2023. nov. 26. 10:07
 7/33 anonim ***** válasza:
90%
5.Nagyon vicces. 🙄Nyilván nem így értettem,hanem ha a nőnél sem probléma 25 évesen a 15 Partner.
2023. nov. 26. 10:13
 8/33 anonim ***** válasza:
88%
36 éves nőként (a szüzességemet 18 évesen vesztettem el) huszon valahány parnerem volt (nyilván ebben benne vannak az egyéjszakások is). Csak megint itt ez a k*va kettős mérce. Ha egy férfi száz nővel volt, ő mennyire menő, ő a farokkirály. Ellenben ha egy nő megteszi ugyanezt, már világi r*banc. Jó lenne már elfogadni srácok, hogy a nők is szeretik a szexet.
2023. nov. 26. 10:15
 9/33 anonim ***** válasza:
96%

Azért gond magamból kiindulva, mert nem volt részük szexben érzelmek nélkül. Én személy szerint nem tudnék szexelni senkivel anélkül, hogy nem szeretném, szeretnénk egymást (vagy hinném, hogy szeret engem), nem bíznék benne, nem ismerném valamilyen szinten. Egyszerűen nem menne. Semmi köze hozzá a vallásnak. A hányinger törne rám másnap vagy aznap, hogy hagytam magam használni idegen fiúnak. Hiába lenne kölcsönös az egész, hiába nem hazudna, hogy komolyan gondolja velem blablabla.

Erkölcs, értékrend, személyiség ötvözete.

Olyan lánynál lesz esélyed,aki hasonló számmal rendelkezik,mint te.

Bár azt hozzáteszem, hogy akkor ha 25 fiúval volt dolga akkor viseld is el. Jó? Nehogy az legyen, hogy egy világi ribi, mert több/hasonló "body countja" van, mint neked.

Ugyanis sok férfi azt vallja, hogy nekik szabad János-városon keresztül menni, de a nőnek nem, mert akkor egy mocskos ringyó. Holott akkor ők is azok hiszen retkes cédákkal feküdtek össze!

Egyébként azért is baj szerintem sok lány szerint, mert úgy gondolják, hogy a fiú képtelen érzésekre, elkötelezettségre, mert ösztönlény, vagy tele van traumákkal. Egyiksem megnyugtató opció úgyhogy valahol tök érthető miért utasítanak vissza.

2023. nov. 26. 10:21
 10/33 anonim ***** válasza:
34%
A kérdés itt, hogy a maradi gondolkodású ember mit lát meg benned, amit ő nem mert meglépni és ezért itélkezik, de ez vajon téged miért zavar, te mit látsz benne, hogy még kérdést is irtál?
2023. nov. 26. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!