Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, maradi gondolkodású férfi lennék amiatt, hogy nálam előbb van kapcsolat mint szex?
Nekem nincs olyan, hogy szex első második randin, aztán meglátjuk lesz-e kapcsolat.
Nálam először kapcsolat, bizalom kell amiből párkapcsolat alakul ki, aztán utána lehet szex.
Total nem gaz. Ez rendben van.
N35
Nem gáz, én is ilyen vagyok, jobban szeretem, ha előbb megismerjük egymást. és ha megvan az összhang, lehet köztünk több is.
Ez nem maradi gondolkodás, mindig is így alakultak ki az igazán jó kapcsolatok.
A skalpvadászok teszik barátzónába. De baj az ?
:D
Egyáltalán nem gáz.
Én sem fogok csak azért lefeküdni az első randikon, mert egyesek elvárják, és ha nem, akkor mennek tovább. Tegyék, nem sajnálom.
Dehogyis.
Nekem volt olyan párom, aki elmondta, hogy előttem kb. minden kapcsolata csak azután lett kapcsolat, hogy előbb lefeküdt az illetővel. Ha meg nem lett kapcsolat, akkor elkönyvelte egyéjszakásként. Hát, azóta már nem a párom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!