Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, maradi gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, maradi gondolkodású férfi lennék amiatt, hogy nálam előbb van kapcsolat mint szex?

Figyelt kérdés

Nekem nincs olyan, hogy szex első második randin, aztán meglátjuk lesz-e kapcsolat.

Nálam először kapcsolat, bizalom kell amiből párkapcsolat alakul ki, aztán utána lehet szex.

2016. dec. 19. 17:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Total nem gaz. Ez rendben van.

N35

2016. dec. 19. 17:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én is ilyen vagyok, jobban szeretem, ha előbb megismerjük egymást. és ha megvan az összhang, lehet köztünk több is.

Ez nem maradi gondolkodás, mindig is így alakultak ki az igazán jó kapcsolatok.

2016. dec. 19. 17:15
 3/17 anonim ***** válasza:
14%
Ez az egyenes út a barátzónába.
2016. dec. 19. 17:16
 4/17 A kérdező kommentje:
3. Soha nem tettek még barátzónába.... nem tudom miről beszélsz... eddig 4 párkapcsolatom volt....
2016. dec. 19. 17:17
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagy az. Meg kell találni az ezen a téren is hozzád illő nőt, ennyi. Vannak, akiknek fontos, hogy ne csak személyes szimpátia, de fizikai összhang is legyen, ők (pl én is ilyen vagyok) nem várnak a valós, mély érzelmekig a szexszel, de nagyon sokan vannak- nyilván nők körében többen, szóval szerencsés vagy-, akik örülnek, ha nem még nekik kell szabadkozniuk, ha szex előtt még tényleg meg szeretne ismerni.
2016. dec. 19. 17:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőként azt mondom neked, hogy ez nem maradi gondolkodás, csak manapság eléggé megváltoztak az ismerkedési és párkapcsolati szokások.
2016. dec. 19. 17:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A skalpvadászok teszik barátzónába. De baj az ?

:D

2016. dec. 19. 17:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz.

Én sem fogok csak azért lefeküdni az első randikon, mert egyesek elvárják, és ha nem, akkor mennek tovább. Tegyék, nem sajnálom.

2016. dec. 19. 17:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis.

Nekem volt olyan párom, aki elmondta, hogy előttem kb. minden kapcsolata csak azután lett kapcsolat, hogy előbb lefeküdt az illetővel. Ha meg nem lett kapcsolat, akkor elkönyvelte egyéjszakásként. Hát, azóta már nem a párom :D

2016. dec. 19. 17:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen férfi vagyok, jó látni, hogy van még hasonló férfi. Pacsi.
2016. dec. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!