Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető szerintetek sok 30-as férfi mentalitása, hogy a sok csalódás, átverés, megcsalás után nem kell több kapcsolat nekik és inkább plusz munkát vállalnak a meglévő mellé, hogy lekössék magukat és elterelje a figyelmüket a nőkről?
Szerintem minden egyes ember,aki inkabb elzarkozik a regi csalodasok miatt,a sajat boldogsaganak all az utjaba.
lehet nem csalodik tobbet,de ha a szive melyen vagyik egy tarsra,akkor boldog se lesz.
mindenki esik pofara. Fel kell tudni allni.
szoval nem. Szamomra nem ertheto.
Az ő döntése, ha egyedül akar élni élete végéig.
Kockázat nélkül nincs győzelem.
Érthető. Logikus pszichológiai jelenség, hogyha valamiben folyamatosan, sokadszorra is csalódunk, akkor azt a többség hanyagolja. Ez igaz arra, hogyha megharap egymás után sok kutya és az emberi kapcsolatokra is.
Ha belegondolok abba, hogy hány normálisan működő kapcsolatot látok, igazából megértem a dolgot és egyre több embernél látom, hogy mérlegelnek kapcsolatok előtt. Az itteni nagy kockáztató hozzászólók felének meg még kapcsolata sem volt. :D
Én, mint 30-as férfi, azt mondom, akinek van egy kis esze, pontosan tudja, mint akarnak a nők ebben a korban tőlünk. Illetve mit nem akarnak, amiért nagyon nem voltunk kapósak korábban, még mielőtt "megkomolyodnak", meg "megérnek" hölgyek.
Ami rám várna, az egy teljesen szexmentes házasság egy olyan nővel, aki kiélte magát és most - mivel kezd kifutni az időből - gyorsan keres magának egy balekot, aki minimális (azaz nulla) punciért cserébe évtizedeken át eltarthatja.
Hát ebből nem kérek.
Komolyan érdekel: Akik ilyen kérdésnél lenyomkodják azokat a válaszokat, amik nem férnek bele a törékeny lelki világába, azoknak nincs jobb dolguk? Miért járnak egyáltalán fel az oldalra?
A kérdés arról szólt, hogy érthető e a jelenség. Leírtuk, hogy számunkra miért érthető. Ebben mégis mi nem hasznos? Létezik a jelenség? Igen. Akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!