Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 28-35 éves nők, akik szinte csak tartalék szex ajánlatokat kapnak, hogyan lépnek tovább arra a pontra, hogy ezeket ne csalódásként fogják fel és a továbbiakban is keressék boldogságukat, komoly kapcsolatot kialakítva?
Sajnálom, hogy ez történt veled. :( Biztos nem a korod miatt van, hiszen én pont a húszas éveim végén voltam a legnépszerűbb a férfiak körében, akkor volt a legtöbb udvarlóm, akkor kaptam a legkomolyabb ajánlatokat és akkor válogathattam a leginkább a férfiak között, a férjemet is akkor ismertem meg.
Talán csak te érzed úgy, hogy már csak tartaléknak vagy jó és ez is sugárzik rólad. Változtass a hozzáállásodon, esetleg a külsődön, legyél gyönyörű, pozitív, érett, vonzó nő.
Hát... legalább megtudtuk, hogy nem csak a hímek közt nehéz a béták élete.
Én köszönöm a kérdést. Komolyan!
Táplálkozni lehet ezekből is. Van akit még csak szex miatt sem keresik. Fogdd fel pozitívumként és lép túl az ilyen ajánlatokon ha nem érdekelnek. Én legalábbis ezt teszem.
Egyébként osztom a kisugárzásos véleményt!
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!