Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érthető szerintetek sok 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető szerintetek sok 30-as férfi mentalitása, hogy a sok csalódás, átverés, megcsalás után nem kell több kapcsolat nekik és inkább plusz munkát vállalnak a meglévő mellé, hogy lekössék magukat és elterelje a figyelmüket a nőkről?

Figyelt kérdés
2016. dec. 8. 15:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A lelki sérülteket úgysem fogod tudni meggyőzni, ne erőlködj! :D
2016. dec. 8. 16:12
 12/20 anonim ***** válasza:

9. Hm ez se feltetlen igaz. Nekem nagyon tetszik egy ferfi,aki 34 eves. Es amennyire tudom par eve nem nagyon jott neki ossze kapcsolat. Pedig egy ertelmes,optimistabb alkat (- ez kulon plussz jo dolog).

En pedig csak 25 vagyok. Nem olyasmi no,mint amit leirtal. ;)

2016. dec. 8. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha van eszed akkor lelépsz. Mondom ezt nőként. Minek maradnál vele még évtizedeket ha neked így nem jó?

2016. dec. 8. 16:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Érthető, de a kérdés kicsit ferdít.

Az ilyen férfiak mind pontosan tudják, hogy nem érdemesek a párkapcsolatra, hisz sosem adhatják meg egy nőnek amire az vágyik. A sok csalódás után elfogadjuk hogy nem vagyunk elég jók, és mivel felelősségteljes embernek tartjuk magunkat, megkíméljük a hölgyeket attól, hogy a jövőben velünk kelljen szenvedniük. Nem azért teszünk így, mert félnénk, mi csupán a nőknek szeretnénk a legjobbat.

Amúgy ez a figyelemelterelés sem túl korrekt. A közeli ismerőseim fele hölgy, némelyik még udvarolgatni is próbál, de én erős jellem évén ilyenkor mindig megengedem nekik, hogy fizessék a számlájukat, hogy ne kelljen a jövőben megcsalniuk.

Ilyen egyszerű :)

(Egy minden bizonnyal szarkasztikus, lelki sérült, 30 -as éveiben járó férfi)

2016. dec. 8. 17:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy mit csinálsz fő hogy lekössön a dolog.
2016. dec. 8. 17:35
 16/20 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem, hogy ha csak emiatt vállalnak plusz munkát, akkor miért nem egy hobbit keresnek inkább. komolyan foglalkoztat az a gondolat, hogy pár embernek csak hobbi kéne, hogy boldogabb legyen.
2016. dec. 8. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Érthető, de ez nem megoldás.

Sajnos valóban egyre kevesebb a normális nő (meg a normális férfi is), de azért lehet találni, csak megfelelő szűrőket kell felállítani.

2016. dec. 8. 18:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Nos erre nem ez a megoldás. Férfiasan kell viselkedni és az első pillanattól kezdve tudatosítani minden potenciális jelöltben, hogy nem leszek papucs, pincsikutya, szponzor, töketlen, és nem fogadom el a feminista maszlagokat. Én férfi vagyok, a nő meg legyen nő. Határozottság kell és nem szabad érzékeltetni, hogy neked milyen fontos a párkapcsolat. Ha a nőnek ez nem jön be, mert a pénzedre hajt, csak papucsot akar belőled nevelni, akkor azonnal lapátra vele. Ha így állsz hozzá, lesz normális csajod, csak nem szabad az első csalódás után feladni és nem szabad túl sok kompromisszumot kötni. Viszont neked is tenni kell, korrektül, férfiasan és nem gyerekesen viselkedni, nem elengedni magad a kapcsolat közepén, stb.
2016. dec. 8. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy érthető, ez csak egyéni preferenciák kérdése. Egyeseknek persze nehéz feldolgozni ezt, hogy vannak náluk fontosabb dolgok az életben. Ez csak ilyen kispolgári beidegződés, hogy csak akkor lehetsz boldog és elégedett ha megvan a házas(stb.)társ, gyerek meg ilyenek, különben te nem éltél teljes életet és jajj meg fúj.
2016. dec. 8. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Az durva, hogy én is pár napja ezt találtam ki és még a pszichológusom is ezt tanácsolta?
2016. dec. 8. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!