Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető szerintetek sok 30-as férfi mentalitása, hogy a sok csalódás, átverés, megcsalás után nem kell több kapcsolat nekik és inkább plusz munkát vállalnak a meglévő mellé, hogy lekössék magukat és elterelje a figyelmüket a nőkről?
9. Hm ez se feltetlen igaz. Nekem nagyon tetszik egy ferfi,aki 34 eves. Es amennyire tudom par eve nem nagyon jott neki ossze kapcsolat. Pedig egy ertelmes,optimistabb alkat (- ez kulon plussz jo dolog).
En pedig csak 25 vagyok. Nem olyasmi no,mint amit leirtal. ;)
Ha van eszed akkor lelépsz. Mondom ezt nőként. Minek maradnál vele még évtizedeket ha neked így nem jó?
Érthető, de a kérdés kicsit ferdít.
Az ilyen férfiak mind pontosan tudják, hogy nem érdemesek a párkapcsolatra, hisz sosem adhatják meg egy nőnek amire az vágyik. A sok csalódás után elfogadjuk hogy nem vagyunk elég jók, és mivel felelősségteljes embernek tartjuk magunkat, megkíméljük a hölgyeket attól, hogy a jövőben velünk kelljen szenvedniük. Nem azért teszünk így, mert félnénk, mi csupán a nőknek szeretnénk a legjobbat.
Amúgy ez a figyelemelterelés sem túl korrekt. A közeli ismerőseim fele hölgy, némelyik még udvarolgatni is próbál, de én erős jellem évén ilyenkor mindig megengedem nekik, hogy fizessék a számlájukat, hogy ne kelljen a jövőben megcsalniuk.
Ilyen egyszerű :)
(Egy minden bizonnyal szarkasztikus, lelki sérült, 30 -as éveiben járó férfi)
Érthető, de ez nem megoldás.
Sajnos valóban egyre kevesebb a normális nő (meg a normális férfi is), de azért lehet találni, csak megfelelő szűrőket kell felállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!