Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, maradi gondolkodású férfi lennék amiatt, hogy nálam előbb van kapcsolat mint szex?
Nekem nincs olyan, hogy szex első második randin, aztán meglátjuk lesz-e kapcsolat.
Nálam először kapcsolat, bizalom kell amiből párkapcsolat alakul ki, aztán utána lehet szex.
12. Ezt a zsarolást én is észre vettem már.. csak úgy, hogyha nem vagyok alárendelt a nőnek, nem futok utána, akkor képes megzsarolni, hogy hát akkor ennyi volt, találok magamnak mást..
Akkor nekem férfiként nem is lehet semmi beleszólásom se igényem wtf?
De ugyanez szexben is, nekem volt egy olyan "kislány" felfogású lánnyal dolgom, netes, hogy találkoztunk és azon múlt h ha fel megyek hozzá akkor járhatunk, ha nem akkor vége.. :D Érti valaki ezt a logikát?? Bizony én is sok nőnél észreveszem azt hogy a testi römöket érzéseket előrébb teszi, mint a komoly kapcsolatot, vagy soknál csak az a lényeg hogy az ő személyének kis lelkivilágának jó legyen, a többi az meg le van...
Nekem ez a tapasztalatom, de lelehet pontozni egész nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!