Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, maradi gondolkodású...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, maradi gondolkodású férfi lennék amiatt, hogy nálam előbb van kapcsolat mint szex?

Figyelt kérdés

Nekem nincs olyan, hogy szex első második randin, aztán meglátjuk lesz-e kapcsolat.

Nálam először kapcsolat, bizalom kell amiből párkapcsolat alakul ki, aztán utána lehet szex.

2016. dec. 19. 17:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es! Ő nem a párod volt, csak valaki, aki egy numerát szeretett volna sztem. Engem nem is egyszer "megzsaroltak", hogy ha nem lesz szex, az első 6 randi valamelyikén, akkor nem lesz kapcsolat sem. Valahogy nem tudtam komolyan venni az illetőket, ahogy a kilences sem a "párját".
2016. dec. 19. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
MIVAN?! Van ilyen, hogy megzsarolnak, hogy ha nincs szex, nincs kapcsolat ? :D
2016. dec. 19. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. dec. 19. 18:50
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
12: Van sajnos. :(
2016. dec. 19. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt kéne megérteni, hogy minden ember más. Nincs semmi gond azzal, hogy nálad ez így működik, de azzal se, ha másnál máshogy. Ettől te nem vagy maradi, más meg nem k***a.
2016. dec. 19. 19:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz ,en is ilyen vagyok 19L
2016. dec. 20. 00:09
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

12. Ezt a zsarolást én is észre vettem már.. csak úgy, hogyha nem vagyok alárendelt a nőnek, nem futok utána, akkor képes megzsarolni, hogy hát akkor ennyi volt, találok magamnak mást..

Akkor nekem férfiként nem is lehet semmi beleszólásom se igényem wtf?

De ugyanez szexben is, nekem volt egy olyan "kislány" felfogású lánnyal dolgom, netes, hogy találkoztunk és azon múlt h ha fel megyek hozzá akkor járhatunk, ha nem akkor vége.. :D Érti valaki ezt a logikát?? Bizony én is sok nőnél észreveszem azt hogy a testi römöket érzéseket előrébb teszi, mint a komoly kapcsolatot, vagy soknál csak az a lényeg hogy az ő személyének kis lelkivilágának jó legyen, a többi az meg le van...

Nekem ez a tapasztalatom, de lelehet pontozni egész nyugodtan.

2016. dec. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!