Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok és 10 hónapja egyedül. Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Volt már 3 hosszabb kapcsolatom, de különböző okok miatt szakítottak velem. El vagyok késve?2016. dec. 9. 10:47
1/11 anonim válasza:
Igen el vagy. Innentől kezdve egyedül maradsz örökre.
2/11 anonim válasza:
25 vagyok és még soha nem volt kapcsolatom, de nem izgatom magam rajta, majd lesz, ha eljön az ideje.
3/11 anonim válasza:
Aggódni nincs. Sokkal később is szoktak boldog kapcsolatra találni nyugi! :)
4/11 anonim válasza:
Az attól függ mit szeretnél. Ha családot, akkor ideje lenne elkezdeni keresni. Ha csak nem szeretnél egyedül lenni, akkor az ember bármikor találhat valakit szerintem. Ez nincs korhoz kötve.
5/11 anonim válasza:
10 hónapja egyedül vagy, és még élsz? :O Azt hiszem, a mai napon egy új Guinness-rekord születésének lehetünk tanúi, emberek. Történelmi pillanat.
6/11 anonim válasza:
28 vagyok én is, 4 éve egyedül. Nem aggódom.
7/11 anonim válasza:
29 éves vagyok, 12 hónapja egyedül. Nincs okom aggódni, úgy érzem, most kezdődik az élet.. :D
8/11 anonim válasza:
42 vagyok, több éve egyedül és nem aggódom.
F.
9/11 anonim válasza:
18 vagyok, 18 éve egyedül. Hihetetlen.
10/11 anonim válasza:
Én 27/Férfi vagyok, 3 éve vagyok egyedül mióta a barátnőm félrelépett - de Én sem hajtom magam hogy "mindenáron akarok, mindenáron kell", majd ha jön-jön... különben is most a karrierépítés mellett időm se lenne csajozni - bár nem mondom hogy nem esne jól - de sajnos előbb egy Perfekt karrier kell - majd utána belevágok jobban, lesz ami lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!