Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok hátrányos helyzetben ezekkel a feltételekkel?
Jó, mondtuk, nincs gond veled, személyesen vele és az életeddel.
De van 2 gyereked.
És kevesen akarnak más gyerekével együtt élni. Pláne ha valaki egyáltalán nem akar gyereket.
Szóval így, emiatt gyerekek miatt lesz nehéz találnod olyat akinek nincs gyereke, vagy aki nem csak szexelni akar.
Sajnálom-.
Nincs ezzel semmi baj. Legalább tudja mindenki, hol a helye. A ház a gyerekek öröksége, érthető, hogy nem akarod eladni.
Odaköltözni 2 gyerekkel vhová, minek, ha van ház.
A 2 gyerek a tiéd, te felelősséged, neked kell dönteni mindenben.
Azért én azt is meggondolnám, ki költözzön be. Egyelőre sztem ne keress komoly kapcsolatot, lehet, hosszútávon mindenki marad majd a saját ingatlanában, az se rossz. Majd ha férjhez akarsz menni ismét, a helyzet adja magát.
“ Nem leszek pótmama.”
Akkor a leendő férfi meg nem lesz pótpapa =. Nem ad neked pénzt a te gyerekeid neveléséhez.
Azért ez szép kis kapcsolat lesz🤣.
Sztm nem a 2 gyerek a gond, hanem ha egyszer egy férfi elfogadja a gyerekeket ő is felelős lesz valahol értük.
28 éves nőként társkeresési tapasztalattal azt kell hogy mondjam, hogy ebben a formában esélyed sincs. Gyakorlatilag azt várod, hogy valaki költözzön hozzád és hallgassa, ahogy a 2 gyereked visít, de egy mukkot sem szólhat bele. Én sem akarok gyereket, elfogadnám, ha másnak van, de ha özvegy, akkor a minimum, hogy én is részt veszek a nevelésben és nem egy 'kiegészítőnek' érzem magam. Mert te most a 3. helyre keresel pasit, első 2 a gyerek meg lehet még háziállat is van, akkor meg tényleg 4.-5. helyen lenne a pasi a fontossági sorrendben. El kell fogadnod, hogy ha ebben a formában akarsz egy összeköltözős kapcsolatot, akkor a pasi is a család része lesz, ergo lesz beleszólása a gyereknevelésbe. Nem vagy most egy akkora 'főnyeremény', hogy ennyi feltételt szabhass, miközben a többi 28 éves szinglinek nincs 2 gyereke és fix lakhelye, ahonnan soha nem akar mozdulni.
Azt láttam egyébként a gyerekes pasiknál, hogy jó részük már heti váltásban van a gyerekkel vagy minimum heti 2 nap, már nem divat a 2 hetente hétvége, szóval a heti max 1 napod máris felejtős.
Aki nem akar gyereket, az nem fogja önként más 2 gyerekét nevelni 0 nevelési joggal.
Aki nem akar sajátot, az meg valószínűleg örökbe akar fogadni.
Szóval jól leszűrted a pasik 99%-át, de lehet a maradék 1% is csak szexet akar majd tőled vagy épp van valami más baja. Kicsit gondold még át ezt a társkeresés dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!