Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vagyok hátrányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok hátrányos helyzetben ezekkel a feltételekkel?

Figyelt kérdés
Pár éve hunyt el a férjem, most jutottam el odáig, hogy szeretnék új kapcsolatot. Van 2 kisgyerekem, akiknek a nevelését én szeretném irányítani, velük kapcsolatban enyém legyen a végső szó, ne kritizáljon, stb. Keletitől 45 perc vonatra lakunk kisvárosban, saját kertes házban, amit nem adok el és nem akarok elköltözni innen. Nem adom fel többé senkiért önmagamat, a hobbijaimat, stb. És persze elvárás az alap normális dolgok megléte is, pl hűség, bizalom, ilyesmi, amitől egy kapcsolat jó szokott lenni. 28 vagyok, magamnál idősebb, max 38 éves férfi jöhet szóba.
2023. nov. 23. 13:09
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
83%
100 eve meno lettel volna. Ma mar ezzel csak eletkeptelen pasik elnenek, akiknek pina&kaja kell.
2023. nov. 23. 15:57
 32/44 A kérdező kommentje:
Félreértettétek, a férfi ideköltözhet, annyi hely van, de hogy gyerek(ek) is tartósan itt éljenek, ahhoz már nincs. És nem akarom az ő gyerekeit is a nyakamba venni. Nem leszek pótmama. Kettőt akartam, nem kell több. Én se varrom az ő nyakába, nem kell foglalkoznia velük.
2023. nov. 23. 16:04
 33/44 A kérdező kommentje:
Nem csak szex kell, kötődés is, egy társ, aki mellettem áll. Az alapokat én is megadom kölcsönösen. Hűség, bizalom, gondoskodás, ami a nők része a kapcsolatban.
2023. nov. 23. 16:08
 34/44 anonim ***** válasza:
80%

Jó, mondtuk, nincs gond veled, személyesen vele és az életeddel.

De van 2 gyereked.

És kevesen akarnak más gyerekével együtt élni. Pláne ha valaki egyáltalán nem akar gyereket.

Szóval így, emiatt gyerekek miatt lesz nehéz találnod olyat akinek nincs gyereke, vagy aki nem csak szexelni akar.

Sajnálom-.

2023. nov. 23. 16:12
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj. Legalább tudja mindenki, hol a helye. A ház a gyerekek öröksége, érthető, hogy nem akarod eladni.

Odaköltözni 2 gyerekkel vhová, minek, ha van ház.

A 2 gyerek a tiéd, te felelősséged, neked kell dönteni mindenben.

Azért én azt is meggondolnám, ki költözzön be. Egyelőre sztem ne keress komoly kapcsolatot, lehet, hosszútávon mindenki marad majd a saját ingatlanában, az se rossz. Majd ha férjhez akarsz menni ismét, a helyzet adja magát.

2023. nov. 23. 16:29
 36/44 anonim ***** válasza:
86%

“ Nem leszek pótmama.”

Akkor a leendő férfi meg nem lesz pótpapa =. Nem ad neked pénzt a te gyerekeid neveléséhez.

2023. nov. 23. 16:59
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez már beteg. Odaköltözni csak olyan fog akinek nincs hol laknia. Egy egészséges értékrenddel és egziszteniciával rendelkező férfi nem költözik egy kétgyerekes nőhöz. Az más lenne ha a gyerekeket együtt akarnád vele nevelni, azt még kapcsolatnak is lehetne nevezni.
2023. nov. 23. 17:10
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez szép kis kapcsolat lesz🤣.

Sztm nem a 2 gyerek a gond, hanem ha egyszer egy férfi elfogadja a gyerekeket ő is felelős lesz valahol értük.

2023. nov. 23. 18:32
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Uraim, segítsetek kérlek érteni ezt az ingerenciát, hogy miért érzitek magatokat férfiasabbnak, ha más gyerekét olyan nagyon vállalni akarjátok? Itt is olvasom, a randizásaim során is ebben futok bele, miért feltétel ez nektek egy komoly kapcsolathoz? Szintén özvegy, de vénebb.
2023. nov. 23. 20:01
 40/44 anonim ***** válasza:
86%

28 éves nőként társkeresési tapasztalattal azt kell hogy mondjam, hogy ebben a formában esélyed sincs. Gyakorlatilag azt várod, hogy valaki költözzön hozzád és hallgassa, ahogy a 2 gyereked visít, de egy mukkot sem szólhat bele. Én sem akarok gyereket, elfogadnám, ha másnak van, de ha özvegy, akkor a minimum, hogy én is részt veszek a nevelésben és nem egy 'kiegészítőnek' érzem magam. Mert te most a 3. helyre keresel pasit, első 2 a gyerek meg lehet még háziállat is van, akkor meg tényleg 4.-5. helyen lenne a pasi a fontossági sorrendben. El kell fogadnod, hogy ha ebben a formában akarsz egy összeköltözős kapcsolatot, akkor a pasi is a család része lesz, ergo lesz beleszólása a gyereknevelésbe. Nem vagy most egy akkora 'főnyeremény', hogy ennyi feltételt szabhass, miközben a többi 28 éves szinglinek nincs 2 gyereke és fix lakhelye, ahonnan soha nem akar mozdulni.

Azt láttam egyébként a gyerekes pasiknál, hogy jó részük már heti váltásban van a gyerekkel vagy minimum heti 2 nap, már nem divat a 2 hetente hétvége, szóval a heti max 1 napod máris felejtős.

Aki nem akar gyereket, az nem fogja önként más 2 gyerekét nevelni 0 nevelési joggal.

Aki nem akar sajátot, az meg valószínűleg örökbe akar fogadni.

Szóval jól leszűrted a pasik 99%-át, de lehet a maradék 1% is csak szexet akar majd tőled vagy épp van valami más baja. Kicsit gondold még át ezt a társkeresés dolgot.

2023. nov. 23. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!