Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok hátrányos helyzetben ezekkel a feltételekkel?
Szerintem nem vársz el sokat, ezek teljesen alapszintű dolgok , amit minden férfinek meg kell értenie, és tiszteletben kell tartania.
Sok sikert kívánok a továbbiakban! 26N
Én kiestem 39 éves vagyok😔
Ez van.
A költözés mindenképpen önmagad feladása lenne?
Mármint az elképzelhetetlen jelenség lenne, hogy összejössz valakivel és úgy döntötök összeköltöztök?
Vagy a mostani házad elég nagy ahhoz, hogy be tudjon költözni oda valaki?
Csak met az összeköltözés nyilvánvalóan része egy komoly kapcsolatnak.
Csak arról írsz, hogy te mit várnál el, de semmit arról, hogy te ezért a rengeteg elvárásért cserébe mit tudnál nyújtani. Az még oké, hogy a te gyerekeid nevelésébe ne szóljon bele és hogy ti nem költöztök el onnan. De hogy inkább a férfinak ne legyen gyereke vagy ha van, akkor ne vele éljen? Miért? Te is a gyerekeiddel élsz, milyen alapon várod el, hogy a férfi ne éljen a gyerekével? Nem érzed ezt kissé túlzónak?
Neked inkább kötetlen szexkapcsolat kéne.
A gyereket kissé szigorúan veszed. Eleve bírósági határozat a minimum minden második hétvége apáé. És mi van ha vele él(nek), vagy heti váltásos? Akkor egyből kuka? Veled is veled élnek, elváltaknál, vagy fiatal özvegyeknél ez gyakori hogy itt is-ott is van.
Persze szived joga ezt eldönteni, meg nyilvan az se mindegy mekkora a házad.
Egyébként meg ne adj le az igényeidből, mar csak azert se mert itt nem csak te számítasz, hanem a gyerekek is.
Nekem egyedül ez a fura, mi is mozaik család vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!