Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok hátrányos helyzetben ezekkel a
feltételekkel?
Figyelt kérdés
Pár éve hunyt el a férjem, most jutottam el odáig, hogy szeretnék új kapcsolatot. Van 2 kisgyerekem, akiknek a nevelését én szeretném irányítani, velük kapcsolatban enyém legyen a végső szó, ne kritizáljon, stb. Keletitől 45 perc vonatra lakunk kisvárosban, saját kertes házban, amit nem adok el és nem akarok elköltözni innen. Nem adom fel többé senkiért önmagamat, a hobbijaimat, stb. És persze elvárás az alap normális dolgok megléte is, pl hűség, bizalom, ilyesmi, amitől egy kapcsolat jó szokott lenni. 28 vagyok, magamnál idősebb, max 38 éves férfi jöhet szóba.
6-os vagyok, nem tudom, milyen frusztrációról írsz, csupán leírtam a véleményem, amit még mindig tartok, baromi sok az elvárás. Gyakorlatilag a férfinak semmi szava nem lenne a kapcsolatban, de elvárás az van vele szemben bőven. Néha megértem a férfiakat, amikor arról beszélnek, hogy a nőknek mennyi elvárása van, ez a kérdés is ékes példája.
Megnéznélek titeket, ha egy férfi írta volna ki ezt, már darabokra lenne szedve.
2023. nov. 23. 14:06
22/44 anonim válasza:
Csak szexre a férfiak 80 százaléka vevő lenne. De ilyen kapcsolatban igazából senki nem szeretne élni. Fordított esetben gondolj bele: igényt tart rád egy férfi de a gyerekeid max. 1-1 napot lehetnek ott de jobb ha nincsenek is.
2023. nov. 23. 14:07
23/44 anonim válasza:
#22 Hiába írjuk le többen, mindannyian le leszünk pontozva, mert a miss tökéletesek szerint ez marhára rendben van így.
2023. nov. 23. 14:08
24/44 anonim válasza:
21, értem, hgoy ez a véleményed, de a kérdés nem ez volt:D
Nem az volt a kérdés, hogy mennyire fair, hanem az, hogy mennyi esélye, lehetősége van így.
"megnéznélek titeket"
Engem te most kivel boronáltál össze? Mit jelent a "titeket"?
2023. nov. 23. 14:10
25/44 anonim válasza:
Jajj ne haragudj, akkor a kedvedért leírom, hogy nem sok esélye van, legalábbis ha egy normális, mentálisan is egészséges férfit szeretne maga mellé és nem egy papucsot, aki minden szabálynak behódol és soha nincs saját véleménye.
2023. nov. 23. 14:13
26/44 anonim válasza:
#16 válaszát kiegeszitve,
Ezekkel a feltételekkel szinte csak egy terméketlen ferfi jöhetne nálad szóba.
2023. nov. 23. 14:17
27/44 anonim válasza:
Nálad összességében csak a gyerekekkel van gond.
És nem kell tovább ragozni, ennyi elég.
Az, hogy nem költöznél maradnál otthon stb. ezzel nincs gond.
2023. nov. 23. 14:18
28/44 anonim válasza:
#26 Egy terméketlen férfi is akarhat gyereket, pl. örökbefogadással, de ugye a kérdező eleve kizárta a harmadik gyerek kérdését.
2023. nov. 23. 14:24
29/44 anonim válasza:
28 vagy olyan mint pl volt párom (meghalt🕊), ö 35 felett már nem akart sajátot.
2023. nov. 23. 14:39
30/44 anonim válasza:
Szexkapcsolatra keress valakit, másképp nincs esélyed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!