Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi aki 31 évesen még sose volt együtt "rendes" nővel csak fizetősökkel és nincs szociális élete annak annyi esélye van nőt kapni mint lottó ötöst nyerni?
42#
Hát persze , nyilván
Amúgy magam számára nem kell nő, mivel már van egy, bőven sok az is, nincs szükségem még egyre.
Gondolom az ocsmány belsőm miatt van velem ő is.
Te viszont csak veszekedni akarsz a gusztustalan személyeskedéseddel az egyértelmű.
További jó szórakozást, én megyek a csajommal lángosozni!
Kérdező
Mit tettél a 2023-as évben annak érdekében, hogy párt találj?
Hány nővel kezdtél ismerkedésbe idén? (gondolok itt legalább 2-3 napos beszélgetésekre amik mindkét fél részéről ismerkedést céloztak meg)
Hány randid volt idén?
Miket tanultál belőlük?
Milyen célkitűzéseid vannak, amik a pártalálást segítenék elő?
Jesszus 45# ez egyre szörnyűbb!
Itt fosod a butaságokat sorban a kérdés alatt amik egytől egyik provokatív trollkodások
A 45# verte ki a biztosítékot
"gondolok itt legalább 2-3 napos beszélgetésekre amik mindkét fél részéről ismerkedést céloztak meg)"
Azt vágod hogy ahhoz a másik fél részéről kéne lennie érdeklődésnek? És azt hogy ezt nem mindenki tapasztalja meg azt fel tudod fogni?
"Hány randid volt idén?"
Dettó
Szerinted hogy hozna össze randit ha nem érdekli a nőket?
Elrabolja őket vagy mi?
"Milyen célkitűzéseid vannak, amik a pártalálást segítenék elő?"
Inkább az a kérdés neked miféle célkitűzéseid vannak itt?
"A nőket senki sem kapja, hanem mindenki tesz érte, hogy párkapcsolata legyen."
Hatalmas hazugság
Én sem tettem érte hanem úgy alakult, ha úgy tetszik kaptam.
Aztán ha valaki férfiként nekiáll kapálózni hogy tetszelegjen úgy hogy alapból nem vonzó akkor pedig csak saját magát járatja le. Miközben mások mindenféle befektetés nélkül becsajoznak ugye. Az összes duma bullshit hazugság, amik csak nőknél működnek hiszen nekik kell igényesnek lenniük a külsejükre, a férfiaknál maguk a nők tojják le az ilyesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!