Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi aki 31 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi aki 31 évesen még sose volt együtt "rendes" nővel csak fizetősökkel és nincs szociális élete annak annyi esélye van nőt kapni mint lottó ötöst nyerni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
73%
Még csak szerda van. Sok a szabid, Shrek?
2023. nov. 22. 17:06
 12/53 A kérdező kommentje:

Magasított cipő hülyén néz ki és ha leveszed akkor ugyanott vagy.

Meggyes sört csak szombaton reggel ittam, pénteki sörözés után, de már nem szoktam szombaton és vasárnap sem inni, csak péntek este, így nem iszok már meggysört.

2023. nov. 22. 17:27
 13/53 anonim ***** válasza:
66%
Pocakot jól tartod ? Híztál a 100 ról feljebb?
2023. nov. 22. 18:19
 14/53 anonim ***** válasza:
67%

Szerinted a 185 cm alatti, átlagos pasiknak egynek sincs barátnője, felesége?

Na itt a baj (a fejedben)

Meg hogy ezek szerint te egy egész nap otthon ülő 100 kg+ pasi vagy, aki azt várja hogy majd egyszercsak megjelenik a Hercegnő fehér lovon, és becsenget hozzá

2023. nov. 22. 18:24
 15/53 anonim ***** válasza:
63%

12, áh értem. Változnak az idők:)

Éshogy telt a GYK-csökkentett élet? Mivel foglaltad el magad?

hogyhogy ma itt vagy? Pénteken szoktál érkezni általában.

Mi változott az életedben az elmúlt fél évben?

Képzeld, én apa leszek. Tök durva.

Egyébként a vascsöves barátod vagyok, de lehet már felismertél:D

2023. nov. 22. 19:53
 16/53 A kérdező kommentje:

Nem híztam, ugyanúgy 100 körül mozgok.

Lehet van, csak éppen nem olyan aki nekem megfelelő lenne, valaki nagyon leadja az igényeket csak, hogy nőt kapjon, de én nem érem be egy rusnyával.

Megmondtam, hogy nem vagyok itt mindig, sokszor kihagyok hónapokat is. Mi változott? Szaporodott a pénzem.

Mondanám, hogy gratulálok de itt nem akarok képmutató lenni, egy gyerek érkezése csak nyűg az embernek és a környezetének is. Persze ez az élet rendje, szaporodni kell, de a valóság az, hogy jó pár évig csak megkeseríti az ember életét a folyamatos éjszakai felkeléssel, kialvatlansággal, betegségekkel, nem lehet onnantól rendesen menni semmilyen programra, nyaralásra, bármire mert ott a gyerek amíg kicsi. Irtózom még a gondolattól is.

2023. nov. 24. 15:17
 17/53 anonim ***** válasza:
100%

"de én nem érem be egy rusnyával."

A jó nők meg nem érik az olyan pasikkal akiknek a belsejük és külsejük is undorító mint neked.

2023. nov. 24. 15:21
 18/53 A kérdező kommentje:

Egy jó nő mégis mit nyújt a testén kívül? Aki egy sima irodai asszisztens vagy árufeltöltő, stb. senki, bármi egzisztencia, komolyabb ész és a többi nélkül?

A testét nyújtja.

Én lehet nem vagyok szupermodell, viszont cserébe okos vagyok, van pénzem, humorom, és ha kell jó belsőértékeim is.

Így már bőven felém billen a mérleg nyelve.

2023. nov. 24. 15:39
 19/53 anonim ***** válasza:
79%

Milyen szerencse, hogy így gyerek nélkül mehetsz a rengeteg szuper programodra meg nyaralni!

Látom sikerült végre leírnod rendesen a mérleg nyelvét, ami bőőőven feléd billen🤡

2023. nov. 24. 16:11
 20/53 A kérdező kommentje:

Ha lenne egy nő mellettem akkor mehetnék igen, viszont ha jönne egy gyerek akkor nem. Arról már ne is beszéljünk amilyen más egyéb károkat okozna a gyerek a nő testében is.

Arról már ne is beszéljünk, hogy én nem ilyen Balaton meg horvát tengerpatra megyek nyaralni. Egy nyaralás ott kezdődik, hogy Hawaii, Bali, Maldív-szigetek, stb.

2023. nov. 24. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!