Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi aki 31 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi aki 31 évesen még sose volt együtt "rendes" nővel csak fizetősökkel és nincs szociális élete annak annyi esélye van nőt kapni mint lottó ötöst nyerni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

15ös vagyok

Ezér tlesz nekem gyerekem és nem neked:D Az édes teher nem teher. Valójában több értelme van éjjel 2kor szart törölgetni, mint incelekkel vitázni a GYK-, szóval nem érzem azt, hogy túl sok fontosat feladnék emiatt:D

Szaporodott a pénzed. Mondanám, hogy gratulálok, dehát ugye a helyzeten amiért itt szoktál lenni ez ugye nem javít fikarcnyit sem. Szóval lényegében nincs érdemi változás az életedben. Ezt sajnálattal olvasom:S

2023. nov. 24. 16:40
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
20, merre nyaraltál az elmúlt 2-3 évben?
2023. nov. 24. 16:41
 23/53 anonim ***** válasza:
60%
22# sehol, mert nincs rá pénze.
2023. nov. 24. 16:52
 24/53 anonim ***** válasza:
74%
#22, benyomott Netflixen egy 8K-s filmet (természetesen minimum 3 méter képernyőátmérő!) és vedelte a minőségi söröket🤣
2023. nov. 24. 16:53
 25/53 anonim ***** válasza:
79%
24# én is ilyennek képzelem 😁 Egy ápolatlan proli valami takarítatlan, kupis kétszobás panelból, szakadt, ócska ruhák, fodrászra, kultúrára, nyaralásra nem költ, egyedül a bazi nagy tv, azt lesi, vedel, cigizik és büfög. Böff.
2023. nov. 24. 17:02
 26/53 A kérdező kommentje:

Én inkább kímélem magam az ilyen "édes" tehertől, köszönöm, de neked sok szerencsét vele.

Az elmúlt két évben voltam Amerikában, Kínában, Thaiföldön és Dubai-ban (Egyesült Arab Emírségek) azért írtam Dubai-t mielőtt beleköt valaki, mivel az itteni "értelmiségi" női közösség nem értené ha az országot írnám.

#23,24,25

Csúnya dolog az irigység. A probléma ott indul, hogy több lesz a prémiumom jövő hónapban mint nektek az éves fizetésetek.

2023. nov. 24. 17:25
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Shrek mikor érted meg, hogy hiába a sok pénz ettől nem lesz jobb a belsőd?
2023. nov. 24. 17:28
 28/53 A kérdező kommentje:

Nem is a belső érdekli a nőket sajnos, ha az érdekelné teljesen más lenne a helyzet. Őket csak a külső mozgatja, a többi csak hazugság és képmutatás.

Egy 185 centis, jóképű férfi ha patkánybelsejű akkor is csorgatják rá a nyálukat.

2023. nov. 24. 17:34
 29/53 anonim ***** válasza:
79%
26# Amerika az milyen ország? Tudtommal egy földrész, onnan tudom, hogy itt élek. Pár hónapja még nem voltál sehol nyaralni, mondván, hogy egyedül nem mész. Azóta meggondoltad magad? Kivel voltál, ha sem csajod, sem barátaid? Mire költöd a rengeteg prémiumod? Veszel egy rekesz sört?
2023. nov. 24. 17:41
 30/53 A kérdező kommentje:

Te kis butuska, szerinted ha valaki azt mondja elmegy Amerikába, vagy amerikai filmet nézett akkor a kontinense gondol vagy az Egyesült Államokra? Ne vergődj..

Nem teljesen nyaralások voltak hanem részben üzleti utak pár nappal - 1 héttel meghosszabbítva szabadidővel helytől függően.

Veszek pár rekesszel igen, rendelek 15 ezerért vacsorát is, igen. Néha ránézek a számlámra és a lekötésekre, hogy mennyi van és akkor jókat mosolygok a hozzád hasonlókon.

2023. nov. 24. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!