Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi aki 31 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi aki 31 évesen még sose volt együtt "rendes" nővel csak fizetősökkel és nincs szociális élete annak annyi esélye van nőt kapni mint lottó ötöst nyerni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
30# butuska az anyád esetleg, aki egy ilyen életképtelen selejtet nevelt. Simán az apád lehetnék, csak épp az én gyerekeim többre vitték a magányos vedelésnél. Akkor jártál te üzleti utakon, amikor én a Holdon, de álmodozz csak, neked más örömöd sosem lesz.
2023. nov. 24. 18:28
 32/53 A kérdező kommentje:

Éppen keresünk takarítót az irodába, WC pucolás is benne van, szólj nekik, protekcióval beteszem őket.

2023. nov. 24. 18:49
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
A multiknak komplett irodaházaik vannak, te szerencsecsomag. Nagyon komoly cég lehet, aminek egy irodája van, de azt kitakarítod te magad is, ha elengednek a sorról. "Az irodába" - így mindig a gyári melósok beszélnek.
2023. nov. 24. 19:35
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem shrek csak behalunicálta sok sörtől, hogy gazdag.
2023. nov. 24. 19:44
 35/53 A kérdező kommentje:

Te egy multinak a tulajdonosa vagy, vagy miért érdekel ez? Havi fizud? Prémium évvégén? Céges autó van vagy csak BKV bérlet, ha van akkor valami szutyok Skoda vagy BMW?

Közelébe nem állsz annak ahol én vagyok, de azért okoskodj.

Neked is áll az ajánlat, takaríthatod a WC-t ha gondolod.

2023. nov. 24. 19:59
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
35. Senkit sem érdekelsz kucuka, így engem sem, szimplán csak röhögünk a szánalmas vergődéseden. Nincs havi fizum, osztalékom van, a közeledbe állni meg éoo úgy nem szeretnék, mint mondjuk a nők.
2023. nov. 24. 20:16
 37/53 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest, hogy nem érdekellek, minden kérdésem alatt tobzódsz és persze ahhoz mérten amit írok arra reagálsz és próbálsz nagyobbat mondani.

Osztalékod maximum akkor van amikor elmész egy ételosztásra. "éoo"

Bár volt ismerősöm aki osztalékkal vágott fel aztán kiderült, hogy 400 ezer forint volt, heti fizetésnek sem fogadnám el.

2023. nov. 24. 20:36
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
A 36-os nyilván elütött, te meg még a vesszők használatát sem ismered, bradpitt.
2023. nov. 24. 21:22
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is a belső érdekli a nőket sajnos, ha az érdekelné teljesen más lenne a helyzet. Őket csak a külső mozgatja, a többi csak hazugság és képmutatás."

Nojó, de te is állandóan a pénzedről beszélsz. És úgy, hogy vna pénzed, még mindig nincs nőd, tehát a nők pénzzel való csábítása sem tűnik bizonyítottnak.

Ezért kérdeztem, hogy változott-e valamit az életed. De ezek szerint nem. Gazdagabb lettél. Hát aki dolgozik és tud bánni a pénzzel, ezt mind elmondhatja magáról. Nyilván a mérték változó.

De igazi változás nem történt, ugyanott vagy, mint év elején, amikor megismertelek:S

Nem akarsz változtatni az életeden?

2023. nov. 24. 22:31
 40/53 anonim ***** válasza:
10%

40#

A kérdező a külső, és nem a pénz fontosságáról írt. Hiába gazdag, szebb arcot nem tud magának rittyenteni, helyesebb külsőt nem tud kölcsönözni akár milyen gazdag.

Ami tanácsot lehet adni az az edzés lehetne, az sokat tud dobni a külsején.

De te nem tanácsot akarsz adni hanem alázni szeretnéd a személyeskedéseddel. Undorító hozzáállás mintapéldája

2023. nov. 25. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!