Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátnőm kiakadása?
Van a nappaliban a falon egy kb. 150 éves akt festmény.
Szexeltünk a nappaliban,a bőr ülőgarnitúrán, háttal feküdtem,rajtam a barátnőm lovagolt.
Szex közben egy kicsit elkalandozott a figyelmem és rá néztem a falon lévő festményre.
Ennyi történt,de a barátnőm teljesen kiakadt,hogy egy festményt bámulok miközben szexelünk, még aznap este összepakolt pár cuccot és haza ment az anyjához.
Idióta az a csaj
Legalább megszabadultál tőle
Igen, a felháborodása teljesen jogos.
Gyönyörű női test helyett te egy ócska lepusztult festményt bámulsz, akkor te nem érdemelsz igazi nőt.
hisztipiszti..
nekem meg a 18 éves exem azt mondta néha egy jóképű színészre gondolt szex közben. volt egy mosolyszünet na de ez a festmény sztori :D pfff
az a baj hogy ház méretű a nők egója.. és az apukák rontják el a neveléskor fixen. te kis pici bakot lősz és elhúz.. amaz meg megcsal téged gondolatbann szex alatt de azt nézzük el mi férfiak.. érdekes ez.
Nálam ez hatalmas red flag lenne, és nem engedném vissza a lányt az életembe.
Az rendben van, hogy jelzi, ha valami nem tetszik, de ha egy ilyen dolog miatt lelép, akkor elég sűrűn megtenné a jövőben is.
F
Nem figyelsz rá és a szexre sem vele. Jól tette, jobban jár mással.
Ha már untad, minek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!