Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon jogos a kiakadásom? Hogyan kellene megbeszélnünk? 23/F
Egyik nap barátnőm fürdőszobában volt, mikor a számítógépen én a szobában rámentem a FB-re. Ő volt bejelentkezve, normál helyzetben ilyenkor nyilván kilépek, de most fent akadt a szemem egy üzeneten. Beszélgetett egy sráccal, aki valami olyasmit kérdezett, hogy "miért, ennyire rossz a helyzet?" Mire azt válaszolta: "Eléggé idegesít, most azt várom, hogy elaludjon, akkor végre tudunk beszélni".
Hát, nem mondom,eléggé szarul esett, ki is kapcsoltam a gépet, mentem is aludni...
Azért a kíváncsiság persze ott volt.
Kérdezgettem másnap erről a srácról, akiről egyébként tudtam, hogy a barátja, és ennyi (szerinte). De végig csak annyit mondott, hogy barátok, és ne legyek féltékeny, nincs mire.
Történt olyan is, hogy mondta, elmennének meginni egy sört (igen, barátnőm szereti). Mondom okés, én aznap úgyis a szüleimnél vagyok. Mikor vissza jöttem, akkor láttam itt a sörös poharakat, meg vodkát. Meglepődtem, mert azt nem mondta, hogy itt isznak, meg hogy még vodkát is, de azzal nyugtáztam, hogy igazából jelenleg nem is tudtak volna hova menni, úgyhogy biztos azért...
Felülkerekedett azért rajtam a kíváncsiság, beleolvastam ismét az üzeneteikbe, ami tudom, gyökér dolog, de úgy voltam vele, ha nem találok semmit, akkor többet úgysem nézek bele, ha meg igen, akkor legalább tisztán látom a dolgokat.
Nos, ebből kiderült számomra, hogy a srác ezen az estén csókolgatta a barátnőm nyakát, amiért bocsánatot kért tőle, mert ő tiszteletben akarja tartani a kapcsolatunkat.
A barátnőm viszont nem így reagált, és olyan üzeneteket írkál neki, hogy "Nagyon hiányzol", meg "Úgy hozzád bújnék".
Akárhányszor rákérdezek barátnőmnél, ideges lesz, hogy miért féltékenykedek, meg miért akarom őt eltiltani, és hogy az exe is ezt csinálta.
Szerintetek? Hogyan tudnánk ezt megbeszélni?
Úristen! Ne legyél már babám madár.
A csajt meg dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!