Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadás a barátnőm részéről?
Egy friss kapcsolatban vagyok egy lánnyal ő 19 én 20 éves vagyok és szerinte már ideje lenne tököt növesztenem és kezdeni valamit vele.
Igen a szexre gondol, mindig kérdezgeti tőlem, hogy nem tartom vonzónak vagy hogy mást szeretek, vagy kedvem nincs hozzá meg ilyeneket állandóan és szerinte a fiúknak már vannak szükségletei nemhogy 20 évesen de 14 től felfelé. Szerinte nem gondolom komolyan a kapcsolatot és nem tud férfiként nézni rám, mert nem dugom meg, így szó szerint a szememre hányta.
Ez jogos a részéről?
20 évesen tényleg fura hogy szóvá kell tenni hogy nincs szex,és miért nincs.. Ha nem fogsz vele lefeküdni majd lefekszik vele más,ez ilyen,a szex egy idő után alap egy párkapcsolatban ahol a másik már faggat a miért nincsről ott bajok vannak. Jó nem az első randin kell egymásra ugorni mint a nyulak,de egy idő után el kell jutni oda hogy ez közösen működjön,mert ha a szex nem jó együtt előbb utóbb úgyis véget ér az a kapcsolat. Szerintem lehet nem egymást keresitek vagy más a szeretet nyelvetek..
70F
Azért nem mindegy, mióta vagytok együtt. Ha ismered 1-2 hete, akkor nem jogos, viszont ha már pár hónapja járogattok, akkor azért valóban itt lenne az ideje a dolognak. 19-20 évesen már gondolom egyikőtök sem szende szűz, hogy másfél évig húzzátok az együttlétet.
Bár megjegyzem, ha ennyire másképp álltok a szexualitáshoz, akkor gyanús, hogy nem igazán illetek össze, legalábbis ebben a kérdésben.
Nekünk is beletelt párommal 2honapba mire szexre került a sor. Én vagyok a nő, és én már hamarabb is benne lettem volna, de ő így akarta. Ráadásul mi nem is 19,20 évesek vagyunk. Hanem 30asok.
Szerintem a baratnodnek örülnie kéne, hogy valaki nem csak megdugni akarja, és nem ilyeneket mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!