Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom?
Barátnőmnek leírtam üzenetben milyen volt a napom, mi történt a meló helyen, stb, elég stresszes munkám van, ezért szeretem kiadni magamból, meg megbeszélni az aznapi dolgokat, mert napközben nem nagyon tudunk egymással írogatni.
Tudomásom szerint akkor még otthon volt, amikor írtam neki, megtudta volna nézni, meg meghallgatni a hangüzeneteimet.
erre 1 óra múlva jön az üzenet" épp a barátnőimmel vagyok kocsmázni"
rosszul esett mintha nem lennék fontos, vagy leszarná.
nem az a baj, hogy elment velük, én is elmegyek haverokkal ide-oda. de legalább írta volna azt, hogy ne haragudj szívem most a lányokkal elmegyünk erre-arra később válaszolok vagy valami.
?
Nem jogos, te reagálod túl, sőt nekem már ennyi alapján is az jön le, hogy te egy tipikus energiavámpír ember vagy.
Volt ilyen ismerősöm, minden egyes percben panaszkodott és csak adta ki magából a dolgokat (üzenet, hívás stb.), leszarta, hogy más mit csinál, csak őt hallgassák meg. 2 hét után megszakítottam vele a kapcsolatot, mert már nem bírtam.
"elég stresszes munkám van, ezért szeretem kiadni magamból, meg megbeszélni az aznapi dolgokat, mert napközben nem nagyon tudunk egymással írogatni."
Természetes, hogy megbeszéljük a problémáinkat, meghallgatjuk a másik gondjait, de hosszú távon nem lehet túl élvezetes ha azzal kezdődik a beszélgetésünk,hogy a másik csak panaszkodik. Én sem válaszoltam volna, ha egyáltalán még veled lennék. Nagyon lehúzó az ilyen negatív ember. Miért nem azzal indítod az estét, hogy örülsz a barátnődnek, örülsz, hogy kikapcsolhatsz a munkahelyi stresszből? Persze mondd el neki, hisz az embernek szüksége van arra, hogy kiadhassa magából, de ne így, hogy ezzel kezdesz.
A többi alkalommal meghallgatott? Ha igen, akkor inkább nyugodj meg.
32/f
Túlreagálod. Nyiván ha elmegy valahova nem a telefonjat akara nyomkodni. Másrészt miért kene neki a programjáz ahhoz igazítani hogy te mikor írsz neki a munkádról?
Majd megbeszélitek ha hazament vagy valami. Plusz te nem attól leszel kevésbé stresszes hogy ő azt írja jaj szívem tényleg mennyire ügyes vagy hogy bírod.
Mint egy durcás kis hülyegyerek akinek elvették a játékszerét. Kb úgy viselkedsz. Nem körülötted forog az egész világ. Hagyjál már levegőt a barátnődnek ne traktáld állandóan a problémáiddal. Legközelebb akkor beszélj neki problémákról ha megkérdezi hogy mi baj van.
Hazamégy és lefutsz 10 km-t és mindjárt nem lesz semmi problémád.
Nem jogos a kiakadásod.
Nőként mondom, hogy a nők szokták így ellenőrizgetni a másikat.
A párom se ír vissza rögtön ha írok neki. Általában este beszélünk telefonon és kész. Azt se jelentjük be előre egymásnak ha elmegyünk valahova valakikkel, miért kéne? Megbeszéljük előre, hogy a héten mikor találkozzunk, illetve a hétvégéket általában együtt töltjük és ennyi.
Nem akadtál ki jogosan. Sajnálom a barátnődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!